Logodna & Civila in costume traditionale, cu Adina si Cosmin. Cei doi au ales sa se logodeasca intr-o frumoasa zi de toamna, plina cu soare, zambete si incarcata de emotii si multe asteptari. Lacasul sfant in care au fost logoditi in fata lui Dumnezeu si a oamenilor este cea mai veche Biserică ortodoxă din sud-estul Transilvaniei: Biserica Ortodoxă Românească, cu hramul ,,Sfântul Nicolae”. Alaturi de ei au fost nasii, parintii, rudele, dar si toate sufletele care si-au unit destinele de-a lungul istoriei, mai bine de opt secole de rugaciune neincetata.

Logodna & Civila in costume traditionale

Cununia civila a fost oficiata in curtea interioara a Castelului Bran, de catre primarul Cosmin Feroiu. Cei doi au raspuns la intrebarile primarului cu un „DA” cat se poate de clar si hotarat. Asa cum veti vedea in fotografiile din ziua cununie si a logodnei, cei doi logodnici au fost invesmantati in costume traditionale romanesti.

Sa va iubiti, sa va sustineti reciproc si sa fiti binecuvantati si fericiti in toate zilele vietii voastre!

Cateva despre biserica in care Adina si Cosmin au fost logoditi.

Biserica Sfantul Nicolae din Rasnov este cea mai veche biserica ortodoxa din sud-estul Transilvaniei. Monumentul a fost ridicat in mai multe etape, in urma cercetarilor arheologice concluzionandu-se ca a fost finalizat in secolul al XIII-lea. De-a lungul timpului biserica a fost renovata si marita, ajungand la forma actuala in abia deceniul trei al secolului al XIX-lea. Pictura bizantina din interiorul monumentului a fost realizata in secolul al XVII-lea.

Logodna & Civila in costume traditionale. Cununie civila Castelul Bran. Logodna in biserica in costume traditionale romanesti.

Cauti fotograf pentru ziua cununiei civile din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf cununie civila, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru ziua cununiei civile. Realizam fotografii la primarie inainte si dupa ceremonie si poze in parc cu voi si invitatii din ziua cununiei civile.

Ultimele fotografii de la cununiile civila de la Primaria Brasov