Sedinta foto trash the dress munte cu Adel si Benjamin. Mirii nostrii s-au casatorit la sfarsitul lunii iulie, insa imediat dupa nunta au plecat spre Germania. Nu am avut cand sa realizam fotografiile dupa ziua nuntii cu cei doi miri. De aceea ne-am intalnit la aproape doua luni de cand au plecat din tara pentru a realiza aceasta sedinta foto dupa nunta.

Trash the dress munte – sedinta foto in natura

Prima parte a sedintei foto trash the dress a fost realizata in mijlocul naturii la munte. Mai exact pe drumul poienii Brasov. In aceasta perioada este superb sa realizezi fotografii cu mirii in natura la munte. Unele fotografii realizate cu mirii, le-am accentuat culorile de toamna, pentru ca asa si-au dorit mirii nostrii. prima parte a fotografiilor cu mirii, le puteti vedea mai jos.

Fotografii cu mirii la munte in Brasov – Trash the dress munte

Fotografii cu mirii in Brasov

A doua parte a sedintei foto trash the dress, a fost realizata in centrul istoric al Brasovului. Aici mirii au dorit fotografii in principalele locatii din Brasov. Cum ar fi: Turnul Alb, Poarta Ecaterina, Biserica Neagra, Piata Sfatului.

Fotografii la apus cu mirii

Sedinta foto s-a incheiat in cel mai frumos mod cu putinta, la apusul soarelui intr-un lan de grau.

Trash the dress la munte. Sedinta foto cu mirii la munte langa Brasov. Fotografii cu mirele si mireasa la munte. Fotograf nunta Brasov.


Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de cuplu, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.


Fotografii „Trash the dress” sau „Love the dress” din zona Brasov

Aici puteti vedea fotografii cu mirii dupa ziua nuntii. Fotografiile au fost realizate in diverse locatii mai aproape sau mai departe de Brasov.