Trash the dress munte

Acasa » Fotografii nunta » Trash the dress munte


Sedinta foto trash the dress munte cu Adel si Benjamin. Mirii nostrii s-au casatorit la sfarsitul lunii iulie, insa imediat dupa nunta au plecat spre Germania. Nu am avut cand sa realizam fotografiile dupa ziua nuntii cu cei doi miri. De aceea ne-am intalnit la aproape doua luni de cand au plecat din tara pentru a realiza aceasta sedinta foto dupa nunta.

Trash the dress munte - sedinta foto in natura

Prima parte a sedintei foto trash the dress a fost realizata in mijlocul naturii la munte. Mai exact pe drumul poienii Brasov. In aceasta perioada este superb sa realizezi fotografii cu mirii in natura la munte. Unele fotografii realizate cu mirii, le-am accentuat culorile de toamna, pentru ca asa si-au dorit mirii nostrii. prima parte a fotografiilor cu mirii, le puteti vedea mai jos.

Fotografii cu mirii la munte in Brasov - Trash the dress munte

Fotografii cu mirii in Brasov

A doua parte a sedintei foto trash the dress, a fost realizata in centrul istoric al Brasovului. Aici mirii au dorit fotografii in principalele locatii din Brasov. Cum ar fi: Turnul Alb, Poarta Ecaterina, Biserica Neagra, Piata Sfatului.

Fotografii la apus cu mirii

Sedinta foto s-a incheiat in cel mai frumos mod cu putinta, la apusul soarelui intr-un lan de grau.

Trash the dress la munte. Sedinta foto cu mirii la munte langa Brasov. Fotografii cu mirele si mireasa la munte. Fotograf nunta Brasov.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf pentru trash the dress – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Fotografii de familie realizate toamna, in jurul Brasovului. Ne cunoastem deja de 2 ani si suntem la a doua sedinta de familie cu micuta Serena. … Vezi mai mult

Family photoshoot Brasov cu Ramona si familia ei minunata. Desi locuiesc de ani buni in Statele Unite, au hotarat sa faca o vizita acasa, unde … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?0/50 voturi