Amfiteatrul Transilvania

Acasa » Fotografii nunta » Trash the dress » Amfiteatrul Transilvania


Fotografii trash the dress de la Amfiteatrul Transilvania din zona Moieciu-Bran. Este a doua oara cand ajungem aici anul acesta cu mirii nostrii. Fiind o locatie frumoasa, multi isi doresc sa ajunga la Amfiteatrul Transilvania. Insa cand aud unde este si ca este nitel greu accesibila, isi schimba pozitia. Acesta zona deosebita se afla intre Piatra Craiului si Masivul Bucegi. Cand ajungi pentru prima oara aici esti intamplinat de cei doi munti, care parca strajuiesc zona. Fotografiile de aici sunt cat se poate de frumoase, fiind o zona putin vizitata, din pricina accesului.

Amfiteatrul Transilvania - sedinta foto trash the dress cu mirii

Fotografiile cu mirele si mireasa la Amifteatrul transilvania, au fost realizate inainte de apusul soarelui cu doua ore. Atunci lumina este potrivita pentru acest gen de fotografii de cuplu. Va invitam sa priviti mai jos fotografii love the dress cu mirii dintr-o locatie de vis de la munte.

Amfiteatrul Transilvania – sedinta foto trash the dress cu mirii toamna. Fotografii de cuplu love the dress la Amfiteatrul Transilvania.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf trash the dress – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Save the date toamna cu doi tineri frumosi, plini de entuziasm si iubire, unul catre celalalt. Fotografiile au fost realizate cu ocazia sedintei foto dinaintea … Vezi foto&video…

Edith si Dragos, mai au mai putin de 48 de ore pana cand vor zice da in fata ofiterului de stare civila si deasemenea, pana … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.1/526 voturi


Deschide chat
Cu ce te pot ajuta?