Fotografii de nunta toamna

Acasa » Fotografii nunta » Trash the dress » Fotografii de nunta toamna


Fotografii de nunta toamna cu miri nostrii Alina si Marius. Am realizat aceste fotografii la patru saptamani de la ziua nuntii, intr-un cadru superb de toamna. Acesta este anotimul meu preferat. Acum, toamna, coloritul frunzelor se schimba. Totul ia o culoare diferita, inclusiv soarele la apus. Fotografiile cu mirii toamna sunt mai romantice, mai calde, mai pline de tandrete.
“A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta…” De data aceasta toamna a venit intr-o companie tare placuta si cu o vreme superba. E frumos sa iubesti si e frumos sa fii iubit, iar pentru asta, Marius si Alina au toate like-urile posibile!
La aceasta sedinta foto dupa nunta a participat si fiul mirilor, Iustin. Care a fost cuminte si i-a ajutat pe parintii lui sa fie relaxati si cat se poate de naturali la aceasta sedinta foto de toamna.

Fotografii de nunta toamna | Trash the dress Brasov

Fotografii de nunta toamna in zona Brasovului. Sedinta foto dupa nunta. Trash the dress toamna in Brasov. Foto de nunta cu mirii: foto nunta toamna, trash the dress toamna, sedinta foto toamna, foto nunta toamna, sedinta de fotografie dupa nunta toamna. Fotograf profesionist pentru sedintele foto de dupa nunta. Fi sigur ca fotografiile vor arata mai bine de cat iti vei inchipui.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf toamna – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Trash dress la Arcus cu Alexandru si Catalina, in judetul Covansa, langa Sfantu Gheorghe la Arcus. Si-au dorit o locatie romantica, unica, aproape de … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/57 voturi