Raluca & Catalin

Natura i-a imbratisat frumos pe cei doi, iar veselia nu a lipsit nicio clipa. Pentru ca niciun cuvant nu poate decsrie mai bine ce s-a intamplat in acea zi, va lasam pe dumneavoastra sa apreciati rezultatul.

Acasa » Fotografii nunta » Trash the dress » Fotografii romantice de nunta


Dupa o nunta reusita, dupa o distractie pe cinste si dupa momente pline de emotie si iubire, Catalin si Raluca au continuat povestea de dragoste, insa de data aceasta in doi. Au vrut o sedinta foto “trash the dress” in natura, departe de aglomeratie si de vazul lumii. Astfel, au ales umbra copacilor din Poiana Angelescu, din Sacele, Brasov. Dupa cateva momente tandre si o gura de sampanie, mirii nostri si-au luat valiza si au plecat increzatori spre o noua etapa a vietii. Dragilor, in drumul vostru, sa va dea bunul Dumnezeu intelegere si o familie numeroasa si frumoasa!

Fotografii romantice de nunta | Sedinta foto nunta Brasov

Fotografii romantice de nunta. Sedinta foto nunta Brasov. Poze romantice din ziua nuntii. Fotograf de nunta din Brasov: fotografii romantice nunta, trash the dress brasov, foto nunta brasov, sedinta foto dupa nunta, luna de miere brasov.


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/52 voturi