Fotografii sedinta foto nunta Harman

Fotografii sedinta foto nunta Harman cu mirii la cateva zile dupa nunta lor din Brasov si Sacele. Mirii au fost cei care au ales aceasta locatie pentru sedinta lor fotografica de dupa ziua nuntii. Si-au dorit ceva diferit, si au ales o pastravarie.

Fotografiile cu mirii le-am realizat dupa ce acestia au luat acordul proprietarilor de la aceasta pastravarie. Am avut noroc, dat fiind ca sedinta foto cu mirii a fost realizata in timpul saptamanii, nu erau prea multe persoane in jur. Cand se intampla asa, ai impresia ca intreg domeniul unde fotografiezi este rezaevat doar pentru miri si fotograf. Fotografiile cu mirii de la Harman, le-am realizat spre seara, cand soarele incepea sa apuna. La amurg, lumina soarelui este ideala, fiind mai blandaEste o senzatie placuta si pe noi, dar si pentru miri. In acest fel ei se pot relaxa si pot fi ei insisi, fara sa fie „deranjati” de persoanele curioase.

Fotografii sedinta foto nunta Harman

Detalii fotografii de nunta la Harman:

Unde au fost realizate imaginile: la pastravaria Fish4Life din Harman

Ora realizarii fotografiilor: inainte de apusul soarelui

Fotografii sedinta foto nunta Harman. Trash the dress cu miri la pastravarie. Fotografie de cuplu cu mirele si mireasa dupa nunta.

Daca de exemplu am fi dorit sa realizam sedinta foto nunta Harman, in centru, chiar langa biserica fortificata din localitate, ar fi fost mult mai dificil. Cand suntem in locuri in care lumea circula intens, mirii sunt distrasi de la sedinta foto chiar si cu selfie-uri cu trecatorii.

Am livrat aceste fotografii realizate in Harman cu mirii nostrii la cateva ore de la realizarea acestora. Pentru noi este important acest lucru. Mirii si prietenii acestora asteapta fotografiile de dupa nunta, dar si pe cele de dupa nunta. Sedinta foto trash the dress va reprezenta una dintre cele mai frumoase fotografiicu mirii.

Articole asemanatoare


Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.


Fotografii „Trash the dress” sau „Love the dress” din zona Brasov

Aici puteti vedea fotografii cu mirii dupa ziua nuntii. Fotografiile au fost realizate in diverse locatii mai aproape sau mai departe de Brasov.