Love the dress la munte cu Andreea si Catalin. Toamna este de departe cel mai frumos anotimp din tot anul, cel putin din punctul meu de vedere. Sunt nascut toamna, poate ca si asta de-a face. Insa culorile, lumina, caldura pamantului si aiderea vantului, toate adunate dau un farmec aparte. Mirii, Andreea si Catalin, s-au uitat la sedintele foto pe care le-am realizat de-a lungul timpului si au zis ca acesta este locul unde isi doresc sa realizam aceasta sedinta foto dupa nunta. Locatia se afla intre doi munti superbi din Romania. Masivul Bucegi si Piatra Craiului. Zona in aceste zile este pictata cu cele mai frumoase culori din tot anul si daca ai norocul sa zambeasca si soarele peste aceste dealuri binecuvantate, totul capata o alta dimensiune. Te simti purtat in copilarile, in povestile cu peisajele de basm, pline de culoare si lumina dumnezeiasca.

Love the dress la munte

Fotografiile cu mirii pentru acest love the dress la munte, au fost realizate dupa orele pranzului. Initial vorbesem pentru orele 16, insa prognoza nu era prea buna, se anuntau ploi dupa-amiaza. Eu cred ca totul trebuie sa se intample intr-o anumita ordine, fara sa intervenim noi, doar sa fim atenti la semne. Si.. iata ca totul a fost perfect. Va las in continuare sa vedeti aceste fotografii cu mirii de la munte.

Love the dress la munte. Sedinta foto de cuplu in culorile toamnei, realizata sus la munte intr-un peisaj de vis.

Care este durata sedintei foto trash the dress?

Sedinta foto trash the dress are durata intre 2 si 3 ore, in functie de ce anume isi doresc mirii si daca sunt mai multe zone vizate.

In cat timp livram fotografiile?

In maxim 24 de ore de la incheierea sedintei foto, veti avea toate imaginile livrate pe mail, in format digital.

Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

Ultimele sedinte foto trash the dress