Trash the dress Castelul Peles Sinaia

Trash the dress Castelul Peles Sinaia cu mirii nostrii Silvia si Vlad. Inainte de a ajunge la poalele Masivului Bucegi, am realizat prima parte a fotografiile in Poiana Brasov, calare pe cai. Si Silvia si Vlad au avut parte de doi cai balnzi si rabdatori cu ei, care erau la inceput.
O sedinta foto unica, in doua locatii superbe. Calare pe cai in Poiana Brasov si la plimbare in Sinaia, locatia Castelul Peles. Va invitam sa priviti aici cele mai frumoase fotografii.

Castelul Peles din Sinaia este unul dintre cele mai cunoscute castele, nu numai de la noi din tara ci din Europa. Multe cupluri proaspat casatorite, aleg ca sa realizeze aici cele mai frumoase fotografii dupa ziua nuntii.
In complextul Castelului Peles gasim Pelisorul, ridicat de Nicolae Ceausescu. castelul Peles este [arca aparat de statuia impunatoare a regelui Carol I. Cel care a proiectat castelul este Karel Liman, alegand aici pe valea Prahovei sa construiasca resedinta morarhilor Romaniei, care a devenit unul dintre cele mai importante obiective turistice din tara.
Daca sunteti in cautarea de Trash the dress Castelul Peles Sinaia – ati ajuns unde trebuie.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Trash the dress Castelul Peles Sinaia

  • Tip fotografii: trash the dress
  • Locatie fotografii: Castelul Peles, Sinaia si Poiana Brasov
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: Dupa ora 11

Trash the dress Castelul Peles Sinaia. Sedinta foto cu mirii la Peles. Love the dress la Castelul Peles din Sinaia, Prahova. Fotograf profesionist Sinaia.

Articole asemanatoare


Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.


Fotografii „Trash the dress” sau „Love the dress” din zona Brasov

Aici puteti vedea fotografii cu mirii dupa ziua nuntii. Fotografiile au fost realizate in diverse locatii mai aproape sau mai departe de Brasov.