Trash the dress Cascada Urlatoarea de la Vama Buzaului

Trash the dress Cascada Urlatoarea de la Vama Buzaului la cateva luni de la nunta din plin apandemie de coronavirus. Initial sedinta foto de dupa nunta era programata sa o realizam undeva iarna, insa iata ca am ajuns cu bine primavara. Fotografiile au fost realizate in zona din jurul Cascadei Urlatoarea din Vama Buzaului. O zona deosebit de fumoasa, aleasa de mirii nostri.

Trash the dress Cascada Urlatoarea

Mirii au fost inventivi aducand cu ei fumigene si cateva „props-uri” cu care au colorat si animat atmosfera. Cei doi nu au fost singuri, ci au fost insotiti la fiecare pas de „copii” lor sa spun asa. A fost o placere sa lucram impreuna, Mircea si Melissa fiind doua persoane deschise si pline de viata. S-au bucurat din plin de aceste fotografii trash the dress de la Cascada Urlatoarea.

Fotografii dupa nunta la Cascada Urlatoarea de la Vama Buzaului cu mirii. Fotografii dupa nunta cu mirii la Vama Buzaului. Mirii au venit echipati corespunzator la sedinta foto trash the dress de la Vama Buzaului, cu fumigene colorate divers, cornuri, cutite si o halba originala de bere din Austria.

Va recomand sa faceti o plimbare in weekend sau in timpul sptamanii la Vama Buzaului. Aici veti gasi liniste, verdeata si locuri special amenajate cu mese si banci pentru o masa copioasa. In zona veti putea vizita Cascada Urlatoarea, rezervatia de zimbri de pe Valea Zimbrilor.


Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.


Fotografii „Trash the dress” sau „Love the dress” din zona Brasov

Aici puteti vedea fotografii cu mirii dupa ziua nuntii. Fotografiile au fost realizate in diverse locatii mai aproape sau mai departe de Brasov.