Trash the dress iarna la munte cu doi miri curajosi. La cateva zile de la nunta lor din ianuarie, m-am intalnit cu Iulia si Ionut sa realizam sedinta foto de dupa ziua nuntii. Mireasa, Iulia, era tare entuziasta legat de aceste fotografii de dupa nunta. Mirele, Ionut, i-a facut pe plac. Stabilisem sa mergem pe platoul Bucegi, la Sfinx pentru aceste fotografii cu mirii. Insa, ajunsi la Busteni, am constat ca era inchisa telecabina, din cauza vantului foarte puternic. Asa ca le-am propus o alta varianta, mai fezabila pentru gradele cu minus care erau afara. Fotografiile de la acesta sedinta foto au fost realizate in reprize a cate 10 minute fiecare, caci afara adia un vanticel rece, care amplifica senzatia de -10 grade.

Trash the dress iarna la munte

Acum ca s-a incheiat aceasta sedinta foto, pot spune ca a meritat efortul si frigul indurat de cei doi curajosi miri. Le dorim sa se bucure de micutul lor Cezar, sa fie la fel de frumosi, atat sufleteste cat si trupeste si peste anii ce vor veni. Casa de piatra dragilor!

Trash the dress iarna la munte pe zapada. Imagini cu miri in zapada pe Bucegi. Fotografii cu mire si mireasa iarna cu zapada.

Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

Ultimele sedinte foto trash the dress