Trash the dress in apa

Trash the dress in apa cu Adrian si Camelia la Racos, lacul de smarald. Inca de acum o saptamana, cand am realizat sedinta foto dinaintea nuntii, le-am propus aceasta locatie pentru sedinta foto dupa nunta. Au fost de acord sa mergem la Racos pentru a realiza fotografiile de dupa nunta. Nu ma gandeam ca o sa am o sedinta foto trash the dress in adevaratul sens al cuvantului. CIne ma cunoaste stie ca nu sunt adeptul sedintelor trash the dress, literalmente vorbind. Nu imi place sa distrug rochia de mireasa. Ins amireasa si mirele chiar si-au dorit sa intre in apa lacului de smarald. Am incurajat-o pe mireasa sa merga pana la capt, sa sara in lac. Insa Camelia, mireasa, a ezitat si iata ca aceasta unltima parte o lasam pentru alta data 🙂 Ultimele fotografii sunt realizate la vulcanul de la Racos, o locatie care pare ca este din alta lume.

Trash the dress in apa la Lacul de smarald, Racos

INFO: „taxa foto pentru miri” – o noua gaselnita a celor de la Racos, este 150 lei.

Trash the dress in apa la Lacul de Smarald, langa Racos. Fotografii cu mirii dupa nunta la vulcanul de la Racos. O sedinta foto inedita, cu mirii stopindu-se cu apa lacului de smarald.


Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.


Fotografii „Trash the dress” sau „Love the dress” din zona Brasov

Aici puteti vedea fotografii cu mirii dupa ziua nuntii. Fotografiile au fost realizate in diverse locatii mai aproape sau mai departe de Brasov.