Trash the dress in familie

Acasa » Fotografii nunta » Trash the dress » Trash the dress in familie


Trash the dress in familie cu Finn, Delia si Jacob. Fotografii realizate la doua zile de la nunta lor din Codlea. Pentru ca la sedinta foto dinaintea nuntii, nu am reusit sa facem fotografii cu micutul Finn, am dorit ca la fotografiile trash the dress sa fie si micutul prezent. A fost o placere sa il fotografiez, fiind un copil atent, curios si bland. Seamana cu al sau tatic. Prima parte a fotografiilor, le-am realizat in Codlea, ca sa il putem surpinde in imagini si fructul dragostei celor doi.
Am avut parte de o zi superba, parca pusa deoparte pentru cei trei. Cu greu puteai spune ca este toamna, nuami daca deschideai ochii si priveai in jur, realizai ca ningea cu frunze. Fotografiile trash the dress in familie, sunt o bucurie si o clipa din prezent. Dar in acelasi timp si o amintire nepretuita.

Trash the dress in familie - in Codlea si la Racos

A doua partea a fotografiilor, am realizat-o impreuna cu Jake si Delia, langa Racos, la binecunoscutul lac de smarald. Acesta este înconjurat de formațiuni de bazalt și are o culoare verde-albăstruie. În trecut, aici a fost cariera Brazi, în fapt, o căldare gigant care a permis strângerea apei, care a și fost numită „Lacul de Smarald”. Cei doi miri au fost autentici, bucurosi si cat se poate de patrunsi, unul de altul. A fost o reala si adevarata placere sa lucrez impreuna cu ei. Dar si o onoare sa il cunosc pe Jake, un simplu om care are atat de multe de oferit.

Trash the dress cu mirii. Fotografii cu familia dupa nunta la Codlea. Sedinta foto cu mireasa, mirele si bebe dupa ziua nuntii din Codlea.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf trash the dress – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Trash the dress in familie cu Finn, Delia si Jacob. Fotografii realizate la doua zile de la nunta lor din Codlea. Pentru ca la sedinta … Vezi mai mult

Save the date, langa lacul de smarald, cu Boby si Claudia. Si-au dorit o locatie frumoasa, de care sa isi aminteasca cu drag peste ani … Vezi mai mult

Trash the dress Cetatea Bethlen – Lacul de Smarald cu mirii dupa ziua nuntii. Povestea de dragoste dintre Alina si Alin, a continuat la fel … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/52 voturi