Trash the dress in natura

In cele ce urmeaza, va prezentam o sedinta foto Trash the dress in natura, cu Ovidiu si Stefania, in locurile unde au copilarit. Zona unde am realizat aceste minunate fotografii, este pur si simplu rupta din balada populara: „Pe-un picior de plai, Pe-o gură de rai”. Aerul curat, pesiajele impresionante, dominate de masivul Bucegi, fac din aceasta sedinta foto, una ideala. Desi, la inceput ne-au urmarit si ne-au stropit cativa nori, am avut noroc si de aceasta data, deoarece acestia nu au facut decat sa ne poarte pasii catre mai multe locuri din minunata zona de munte.
Daca mirii nu erau din aceasta zona, cu siguranta nu am fi ajuns aici, pentru ca nu multa lume cunoaste asemenea locuri de vis.

Trash the dress in natura la Fundata

Fotografiile de la aceasta sedinta foto trash the dress, in natura, au fost realizate dupa amiaza, cand soarele nu mai straluceste cu asa intensitate. Am surprins in fotografii pe cei doi miri, in mai multe locatii din zona Fundata-Fundatica. Va invit sa priviti aceste fotografii de la sedinta foto trash the dress cu mirii dupa nunta.

Trash the dress in natura. Fotografii cu mirii si masivul Bucegi dupa nunta. Sedinta foto dupa ziua nuntii cu mirii din Cristian.

Articole asemanatoare


Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.


Fotografii „Trash the dress” sau „Love the dress” din zona Brasov

Aici puteti vedea fotografii cu mirii dupa ziua nuntii. Fotografiile au fost realizate in diverse locatii mai aproape sau mai departe de Brasov.