Trash the dress in natura

Acasa » Fotografii nunta » Trash the dress » Trash the dress in natura


In cele ce urmeaza, va prezentam o sedinta foto Trash the dress in natura, cu Ovidiu si Stefania, in locurile unde au copilarit. Zona unde am realizat aceste minunate fotografii, este pur si simplu rupta din balada populara: „Pe-un picior de plai, Pe-o gură de rai”. Aerul curat, pesiajele impresionante, dominate de masivul Bucegi, fac din aceasta sedinta foto, una ideala. Desi, la inceput ne-au urmarit si ne-au stropit cativa nori, am avut noroc si de aceasta data, deoarece acestia nu au facut decat sa ne poarte pasii catre mai multe locuri din minunata zona de munte.
Daca mirii nu erau din aceasta zona, cu siguranta nu am fi ajuns aici, pentru ca nu multa lume cunoaste asemenea locuri de vis.

Fotografiile de la aceasta sedinta foto trash the dress, in natura, au fost realizate dupa amiaza, cand soarele nu mai straluceste cu asa intensitate. Am surprins in fotografii pe cei doi miri, in mai multe locatii din zona Fundata-Fundatica. Va invit sa priviti aceste fotografii de la sedinta foto trash the dress cu mirii dupa nunta.

Trash the dress in natura la Fundata

Sedinta foto in natura. Fotografii cu mirii si masivul Bucegi dupa nunta. Trash the dress dupa ziua nuntii cu mirii din Cristian.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf pentru sedinta foto trash the dress – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Trash the dress la Brasov cu miri dragi si frumosi, Iuliia si Stefan. Cand intalnesc doua persoane deschise si rabdatoare, care accepta sfaturile pe care … Vezi mai mult

In cele ce urmeaza, va prezentam o sedinta foto Trash the dress in natura, cu Ovidiu si Stefania, in locurile unde au copilarit. Zona unde … Vezi mai mult

Nunta sarbatoreste inceputul unei casatorii, ea este frumoasa uniune dintre doua persoane, iar juramintele sunt darul cel mai de pret pe care si-l daruiesc unul … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?0/50 voturi