Trash the dress la Brasov

Acasa » Fotografii nunta » Trash the dress » Trash the dress la Brasov


Trash the dress la Brasov cu miri dragi si frumosi, Iuliia si Stefan. Cand intalnesc doua persoane deschise si rabdatoare, care accepta sfaturile pe care le ofer, nu pot sa fiu decat fericit. Mi-a placut sa lucrez cu cei doi miri, eu oferindu-le toata disponibilitatea mea, ei, dand la schimb veselie, iubire si receptivitate.
Iuliia si Stefan locuiesc in Danemarca, asa ca si-au dorit o sedinta foto chiar in Brasov, sa isi aminteasca cu drag de orasul de la poalele Tampei. Aceasta sedinta foto, trash the dress, la Brasov a fost realizata in Centrul Istoric al orasului, dar si in zone pline de verdeata si grau. Pentru ca vremea ne-a suras, am reusit sa surprindem principalele obiective dorite pentru acesta sedinta foto trash the dress.
Pentru bunastare si belsug, m-am gandit sa inchei aceasta sedinta foto intr-un lan de grau, in aporopierea Brasovului. Dragi miri, ma bucur tare mult ca ne-am cunoscut si va doresc sa fiti fericiti si impliniti pentru totdeauna!

Trash the dress la Brasov cu mirii

Trash the dress la Brasov. Sedinta foto dupa nunta cu mirii la Brasov. Fotografii realizate cu Iuliia si Stefan dupa ziua nuntii.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf pentru trash the dress in Brasov – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Trash the dress Transfagarasan – Cascada Balea, cu Andra si Paul.
Mirii si-au dorit o locatie frumoasa, de neuitat, pentru sedinta foto dupa nunta – trash … Vezi mai mult

Trash the dress Amfiteatrul Transilvania cu mirii Adrian si Andreea.
La doar cateva zile de la nunta, am reusit sa ne revedem cu Adrian si Andreea, … Vezi mai mult

In cele ce urmeaza, va prezentam o sedinta foto Trash the dress in natura, cu Ovidiu si Stefania, in locurile unde au copilarit. Zona unde … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/53 voturi