Trash the dress la Povestea Calendarului cu Antonia Pig, Mommy Pig si Daddy Pig 🙂 Inspirati de inocenta si dragalasenia micutei Antonia, astazi, pentru sedinta Trash the Dress, am ales o locatie putin atipica, dar tare frumoasa. Am plecat la 7:30 din Brasov, iar la 9:30, am ajuns la Povestea Calendarului, tocmai la Porumbacu de Sus langa Sibiu. Desi, putin incomodati de soarele ce stralucea cu putere, dar si de numarul mare de turisti, sedinta foto trash the dress, a decurs minunat. In aceasta zi, am realizat fotografii, ne-am distrat, dar am facut si o plimbare tocmai pana la Pastravaria Albota. In cele ce urmeaza puteti admira, atat la cea micuta, dar si la parinti, zambete pure, pline de sinceritate si frumusete!

Trash the dress la Povestea Calendarului

Lunile anului le cunoaștem cu toții, însa puțini știm povestea lor, de unde vin, ce spun legendele și denumirea populară. Tematica parcului împreuna cu folclorul românesc, tradițiile si elementele tematice ale lunilor, compun o lume de basm ce propun elemente familiare atât pentru copii, cât si pentru adulți, aceștia din urma având ocazia să-și amintească de vremea copilariei.

Trash the dress la Povestea Calendarului. Sedinta foto Porumbacu de Sus. Fotografii dupa nunta cu mirii la Povestea Calendarului.

Articole asemanatoare:

Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

Ultimele sedinte foto trash the dress