Trash the dress Lacul Sf Ana

Acasa » Fotografii nunta » Trash the dress » Trash the dress Lacul Sf Ana


Trash the dress Lacul Sf Ana cu mirii nostrii Silviu si Alexandra. Si-au dorit ceva inedit, le-am propus cateva locatii, dar ei si-au dorit lacul Sfanta Ana din judetul Covasna. Singurul lac vulcanic din Romania. In zona poti gasi poteci turistice, o capela. Accesul se face destul de usor, poti ajunge cu masina pana in parcarea de jos de langa lac. Este prima data cand ajung prin zona dupa copilarie si pot spune ca am ramas la fel de impresionat.

Peisajul este superb. Mireasa a indurat cu stoicism vantul care batea pe malul lacului Sfanta Ana, isi dorea o sedinta foto reusita :). Mai jos puteti vedea cele mai frumoase fotografii de la aceasta unica sedinta foto trash the dress de pe malul lacului Sf Ana.
in zona lcului sfanta Ana se pot vizita Baile Tusnad, Miercurea Ciuc, Masivul Ciomatu, Sfantu Gheorghe si Baile Balvanyos.

  • Tip fotografii: sedinta foto dupa nunta cu mirii, trash the dress
  • Locatie fotografii: Lacul Sfanta Ana, Bixad, Covasna
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: dupa ora 15

Trash the dress Lacul Sf. Ana | Sedinta foto Sfanta Ana Bixad Covasna

Trash the dress Lacul Sf Ana. Sedinta foto Sfanta Ana Bixad Covasna cu mirii nostrii Alexandra si Silviu. Sedinta foto dupa nunta cu mirii pe malul lacului. Fotografii langa lacul Sf Ana din judetul Covasna.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de cuplu – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Trash the dress cu mirii la numai trei zile de la ziua nuntii. Mirii nostrii, si-au dorit mult sa prinda o vreme buna pentru aceasta … Vezi mai mult

Trash the dress cu Geta si Alin.
Le-am spus si lor, a fost o placere sa lucram impreuna. Deschiderea lor si naturaletea lor, care s-a … Vezi mai mult

Maria si Razvan si-au dorit mult sa realizam aceasta sedinta foto trash the dress Sinaia la Castelul Peles si iata ca am resusit. Dupa … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.9/59 voturi