Trash the dress, la Racos, cu Alexandra si Mihai. Cei doi miri, au visat de mult la sedinta foto de dupa nunta. Alexandra si Mihai si-au imaginat ca fotografiile de la sedinta foto trash the dress le vor face in zona lacului de la Racos, dar si la vulcanul stins. La vulcanul stins, nu am putut face fotografii pentru ca se turna un film in acea zona. Lacul de smarald a fost linistit si bine luminat de soarele ce stralucea la mxim. De pe margine, cei doi, au fost priviti de multi vizitatori, bucurandu-se si ei de locatia superba.

Trash the dress Racos si Rupea

Cand ceva nu merge cum ai planuit, inseamna ca esti pe un drum mai bun, spre ceva mai frumos. A doua parte a sedintei foto am realizat-o pe drumul spre cetatea din Rupea, intr-un loc plin de copaci, dar si pe calea ferata, sau chiar pe marginea drumului. Cand am ajuns la cetate, mai erau 20 minute pana la inchidere, asa ca impreuna cu mirii am hotarat sa facem fotografiile de apus in afara cetatii, pe un camp plin de trifoi inflorit.

O sedinta foto de vis cu doi oameni indragostiti, in doua locati superbe Racos si Rupea. Trash the dress Racos la lacul de smarald si langa cetatea Rupea cu mirii. Fotograf profesionist sedinte foto trash the dress dupa nunta.

Fotografii asemanatoare:

Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

Ultimele sedinte foto trash the dress