Trash the dress Transfagarasan – Cascada Balea, cu Andra si Paul.
Mirii si-au dorit o locatie frumoasa, de neuitat, pentru sedinta foto dupa nunta – trash the dress. Au ales un loc frumos din muntii Fagaras, pe drumul Transfagarasan, la Balea Lac si Balea Cascada. Astfel, puteti vedea cele mai frumoase locatii de pe Transfagarasan.
Desi a fost un drum lung, a meritat efortul, iar rezultatul a fost pe masura, mai ales ca, vremea a fost frumoasa si soarele ne-a zambit pe tot parcusul zilei.

Prima parte a fotografiilor love the dress a fost relizata sus langa lacul Balea. Aici in fiecare an se ridicat vestitul Hotel de Gheata. Am incercat pe cat a fost posibil sa nu surprind in fotografii numerosii turisti care erau in zona Balea Lac. Pentru a prinde un cadru diferit am urcat nitel pe partea stanga a versantului caldarii in care se afla Balea Lac.

A doua parte a fotografiilor trash the dress am realizat-o pe drumul de coborare de la Transfagarasan, cu cei doi miri pe motocicleta. A fost o experienta interesanta sa fotografiez mirii din mers pe motocicleta. Ultima parte a fost realizata la impunatoarea cascada Balea. Aici nu erau multi turisti si a fost mai usor sa ii asez pe miri in unghirurile care chiar ii avantajau.
Va invitam cu drag sa priviti cateva fotografii de la aceasta sedinta foto Trash the dress Transfagarasan – Cascada Balea.

Trash the dress Transfagarasan – Cascada Balea

Trash the dress Transfagarasan – Cascada Balea. Fotografii cu mirii langa Balea Lac, dar din zona din jurul Transfagarasanului.


Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de cuplu, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.


Fotografii „Trash the dress” sau „Love the dress” din zona Brasov

Aici puteti vedea fotografii cu mirii dupa ziua nuntii. Fotografiile au fost realizate in diverse locatii mai aproape sau mai departe de Brasov.

Foto costum popular sedinta foto

Foto costum popular

Foto costum popular cu viitorii miri, Mihaela si Mihail. Doi tineri faini, bine dispusi, cu zambetul pe buze si zambet in suflet. Ne-am cunoscut acum…
Vezi fotografiile
Save the date toamna

Save the date toamna

Save the date toamna cu doi tineri frumosi, plini de entuziasm si iubire, unul catre celalalt. Fotografiile au fost realizate cu ocazia sedintei foto dinaintea nuntii.…
Vezi fotografiile
Foto cuplu toamna

Foto cuplu toamna

Foto cuplu toamna cu Alexandra si Mihai realizate sub Tampa, in Brasov. Aceasta a fost a treia programare pe care am facut-o cu cei doi…
Vezi fotografiile
Fotografie cuplu

Fotografie cuplu

Va invit cu mare drag sa priviti aceasta sedinta de fotografie cuplu, cu Delia si Jake. Doi tineri tare simpatici si dupa cate se pare…
Vezi fotografiile
Save the date

Save the date

Save the date cu Bianca si Razvan. Fotografiile au fost realizate in localitatea natala a lui Razvan, sus pe dealurile din Simon. Unul dintre cele…
Vezi fotografiile
Scroll to Top
Powered by