Trash the dress Transfagarasan – Cascada Balea

Acasa » Fotografii nunta » Trash the dress » Trash the dress Transfagarasan – Cascada Balea


Trash the dress Transfagarasan – Cascada Balea, cu Andra si Paul.
Mirii si-au dorit o locatie frumoasa, de neuitat, pentru sedinta foto dupa nunta – trash the dress. Au ales un loc frumos din muntii Fagaras, pe drumul Transfagarasan, la Balea Lac si Balea Cascada. Astfel, puteti vedea cele mai frumoase locatii de pe Transfagarasan.
Desi a fost un drum lung, a meritat efortul, iar rezultatul a fost pe masura, mai ales ca, vremea a fost frumoasa si soarele ne-a zambit pe tot parcusul zilei.

Prima parte a fotografiilor love the dress a fost relizata sus langa lacul Balea. Aici in fiecare an se ridicat vestitul Hotel de Gheata. Am incercat pe cat a fost posibil sa nu surprind in fotografii numerosii turisti care erau in zona Balea Lac. Pentru a prinde un cadru diferit am urcat nitel pe partea stanga a versantului caldarii in care se afla Balea Lac.

A doua parte a fotografiilor trash the dress am realizat-o pe drumul de coborare de la Transfagarasan, cu cei doi miri pe motocicleta. A fost o experienta interesanta sa fotografiez mirii din mers pe motocicleta. Ultima parte a fost realizata la impunatoarea cascada Balea. Aici nu erau multi turisti si a fost mai usor sa ii asez pe miri in unghirurile care chiar ii avantajau.
Va invitam cu drag sa priviti cateva fotografii de la aceasta sedinta foto Trash the dress Transfagarasan – Cascada Balea.

Trash the dress Transfagarasan - Cascada Balea

Trash the dress Transfagarasan – Cascada Balea. Fotografii cu mirii langa Balea Lac, dar din zona din jurul Transfagarasanului. Mire si mireasa la Cascada Balea din Muntii Fagaras.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf Transfagarasan, Balea Cascada – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Trash the dress la Castelul Peles cu Raluca si Marian, la o luna de la ziua nuntii lor din Brasov.
Doi tineri frumosi, plini de viata, … Vezi foto&video…

Fotografii cu miri vintage, la o saptamana de la ziua nuntii.
Pentru ca stau de ceva timp in Germania, mirii si-au dorit o sedinta foto dupa … Vezi foto&video…

Trash the dress langa lac cu Dragos si Claudia, mirii nostrii.
Acum un an, in aceeasi zi, au spus DA, devenind sot si sotie. Doua trupuri … Vezi foto&video…

Trash the dress cu fumigene si artificii langa Brasov. Sedinta foto realizata dupa ziua nuntii cu mirii nostrii in trei locatii din Brasov.
Am inceput fotografiile … Vezi foto&video…

La sedinta foto trash the dress Postavarul, Denisa si Alexandru, au imbratisat ideea de a face fotografiile pe Varful Postavaru, la 1799m altitudine. Dupa ce … Vezi foto&video…

Trash the dress Valea Doftanei cu Roxana si Gabriel. Mireasa si-a dorit mult sa aibe un trash the dress altfel decat pana acum, departe de … Vezi foto&video…

Trash the dress Transfagarasan – Cascada Balea, cu Andra si Paul.
Mirii si-au dorit o locatie frumoasa, de neuitat, pentru sedinta foto dupa nunta – trash … Vezi foto&video…

Trash the dress Amfiteatrul Transilvania cu mirii Adrian si Andreea.
La doar cateva zile de la nunta, am reusit sa ne revedem cu Adrian si Andreea, … Vezi foto&video…

In cele ce urmeaza, va prezentam o sedinta foto Trash the dress in natura, cu Ovidiu si Stefania, in locurile unde au copilarit. Zona unde … Vezi foto&video…

Trash the dress cu mirii la numai trei zile de la ziua nuntii. Mirii nostrii, si-au dorit mult sa prinda o vreme buna pentru aceasta … Vezi foto&video…

Trash the dress cu Geta si Alin.
Le-am spus si lor, a fost o placere sa lucram impreuna. Deschiderea lor si naturaletea lor, care s-a … Vezi foto&video…

Maria si Razvan si-au dorit mult sa realizam aceasta sedinta foto trash the dress Sinaia la Castelul Peles si iata ca am resusit. Dupa … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/54 voturi


Deschide chat
Cu ce te pot ajuta?