Trash the dress vintage

Acasa » Fotografii nunta » Trash the dress » Trash the dress vintage


Oana si Marius si-au dorit o sedinta foto trash the dress vintage, la Castelul Peles din Sinaia. „Mireasa” s-a trezit dis de dimineata sa mearga la coafor, cum nu a fost nici in ziua nuntii, la ora 7. Oana a fost tare incantata de machiaj si coafura, incadrandu-se in stilul pe care si l-au dorit pentru aceste fotografii tip trash the dress. Desi cu o zi inainte a plouat torential, cei doi si-au pastrat speranta ca vremea va fi prielnica, dat fiind ca in 2 zile vor pleca inapoi in Marea britanie. A fost nitel frig, insa asta nu i-a impedicat sa fie zambitori si relaxati in timpul sedintei foto. Pentru asta ii felicit! 🙂 Va invitam cu drag sa priviti fotografiile de la Trash the dress vintage din Sinaia.

  • Tip fotografii: trash the dress, foto dupa nunta
  • Locatie fotografii: Castelul Peles, Sinaia
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: 13

Fotografii dupa nunta - trash the dress vintage

Trash the dress vintage la Castelul Peles din Sinaia. Sedinta foto nunta. Fotografii realizate cu mirii in luna lui martie la Peles. Fotograf profesionist sedinta foto love the dress sau trash the dress din Romania.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf pentru sedinta foto trash the dress – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

La aproape o luna de la nunta lor, am realizat cu Paula si Andrei sedinta foto love the dress.
Am fost in mai multe locatii … Vezi mai mult

Sedinta foto love the dress Brasov cu mirii Adel si Benjamin la cateva saptamani de la ziua nuntii. Fotografiile au fost realizate in centrul … Vezi mai mult

La mai bine de o luna de lanunta mirilor Irina si Eugen, ne-am intalnit sa realizam sedinta foto dupa nunta la Sighisoara.
Cetatea medievala este … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.9/517 voturi