Foto video nunta 3 Stejari

Foto și Video Nunta la 3 Stejari cu mirii Anamaria și Vlad

Anamaria și Vlad, doi oameni care și-au găsit sufletele pereche, își pregătesc cu nerăbdare momentul mult visat – ziua în care vor spune „da” pentru tot restul vieții lor. Acest moment deosebit a fost visat încă din copilărie, cu imaginații ale rochiei albe, a buchetului perfect și a dragostei care va dura o eternitate. Acum, când Vlad a apărut în viața ei, căutării locului perfect pentru această poveste de dragoste i se pune capăt, iar 3 Stejari este alegerea lor pentru a găzdui acest eveniment de neuitat.

3 Stejari este locul unde visurile devin realitate. Aici, magia și eleganța se împletesc pentru a crea un cadru desprins din basme, un decor de poveste în care fiecare detaliu are importanța sa. Pentru Anamaria și Vlad, acest loc va fi mărturia iubirii lor și a angajamentului lor reciproc.

Foto video nunta 3 Stejari

De la pregătirea mirelui la pregătirea miresei și cununia religioasă din frumosul oraș Brașov, fiecare moment a fost înregistrat cu atenție și pasiune. Apoi, petrecerea nunții, plină de bucurie și emoție, de la Domeniul 3 Stejari, unde cei dragi au celebrat alături de Anamaria și Vlad începutul unei noi călătorii.

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.