Conacul din Ardeal

Conacul din Ardeal este sala de nunti unde s-a desfasurat cea mai mare parte a zilei nuntii mirilor Claudia si Boby.
Mirele a plecat de acasa din Stupini, unde a fost gatit de catre cavalerii sai de onoare. Am surprins cele mai importante momente cu pregatirea mirelui in fotografiile de mai jos. Mireasa a plecat din casa parintilor din Brasov, si ea fiind imbracata de multe domnisoare de onoare. Cununia civila a fost facuta inainte de nunta, cu doar cateva zile, in acest fel am avut suficient timp pentru a ne pregati pentru nunta de la Conacul din Ardeal.

Nunta la Conacul din Ardeal

Cununia religioasa a fost oficiata in biserica ortodoxa de la parcul centrl cu hramul „Buna Vestire”. Mirii au fost emotionati peste masura, iar mireasa a varsat cateva lacrimi in timpul sfintei cununii. Totul a fost peste masura de frumos, cei doi fiind bucurosi si nerabdatori pana la primul dans. La Conacul din Ardeal totul a decurs ca la carte, seful de sala fiind peste tot ca organizarea sa fie fara cusur.

Un moment aparte a fost furatul miresei. Hotii s-au imbracat in haine de paintball si au rapit mireasa in stil de comando. Toata lumea initial s-a speriat, nedandu-si seama ce se intampla, insa in final experienta a fost una inedita, hotii fiind pedepsiti sa curete cartofi.
A fost o nunta foarte fumoasa, unde invitatii s-au distrat de minune pe muzica interpretata de Fratii Haiduc.

Fotografii de nunta de la Conacul din Ardeal cu mireii, nasii si invitatii din ziua nuntii lor. Fotograf de nunta Ardeal.

Articole asemanatoare:

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de foto nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Fotografiile nuntii din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.