Fotograf nunta Aro Palace

Fotograf nunta Aro Palace cu Denisa si Alexandru. Mirii de sambata ce tocmai a trecut sunt tineri, frumosi, plini de bucurie si viata. Nunta lor a avut loc la Barul de Noapte, in incinta Aro Palace din Brasov. Locatia este una inedita, mai putin obisnuita pentru astfel de evenimente, dar cu certitudine a fost o petrecere reusita, organizata foarte frumos. De la nunta nu a lipsit nimic: mancarea a fost gustoasa muzica buna, dansul si distractia, garantate! Asemeni chipurilor si sufletelor celor doi miri, speram ca in viata lor sa nu lipseasca niciodata bucuria, iubirea si implinirea!

Fotograf nunta Aro Palace

Mirii nostrii impreuna cu invitatii s-au distrat de minune in barul de noapte de la Hoteul Aro Palace din Brasov. A fost o nunta reusita, plina de culoare si momente frumoase de care mirii isi vor aminti cu drag peste anii ce vor veni. un mod frumos si plin de entuziasm pentru a-si incepe viata de familie. Mai jos puteti vedea fotografii cu toate momentele importante cu pregatirirea mirilor, cununia civila de la primaria Brasov, cununia religioasa si bineinteles cu petrecerea de la sala de nunta din Brasov.

Fotografii din ziua nuntii de la Aro Palace. Fotograf nunta Aro Palace. Servicii foto video pentru nunti sau botezuri Hotel Aro Palace. Fotograf profesionist pentru ziua nuntii tale din orasul Brasov, la poalele Tampei.

Iata ce spun cei de la Aro Palace Brasov: „Pastram mereu traditiile si standardele de calitate si imbunatatim intotdeauna ceea ce sporeste experienta oaspetilor hotelului si restaurantelor noastre. De aceea, astazi, oaspetii nostri se bucura de o varietate de preparate si combinatii culinare moderne si sanatoase, atent alese si pregatite sub bagheta Lady Chef Cornelia Ghisoi.”

Articole asemanatoare:

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.