Fotograf nunta Kronevent

Fotograf nunta Kronevent, cu doi miri minunati, Antonia si Rares. Tinerii au ales sa isi declare iubirea in fata tuturor celor aproiati, intr-o superba zi de vara, langa Ghimbav la Kronevent Center. Ceremonia umanista a fost incarcata cu multe emotii, rasete, lacrimi de bucurie si de implinire. Am asistat la povestirea unui frumos basm, cu doua suflete ce se iubesc si se apreciaza la cote maxime. Totul s-a asternut atat de sublim pe aceasta noua pagina a povestii de iubire, incat nu putem fi decat recunoscatori ca am luat parte la aceste clipe unice din viata lor. Le dorim sa fie la fel de indrazneti, independenti si iubitori ca in aceasta zi. Soarele sa le lumineze calea, iar luna sa le arate pe cele ascunse de umbra intunericului. Zambetul sa le fie pe buze, zi de zi, iar @minionii@ sa ii inconjoare cu rasete si pofta de viata!

Fotograf nunta Kronevent

In continuare puteti vedea cateva fotografii de la acest frumos eveniment.

Fotograf nunta Kronevent. Servicii foto video nunta Ghimbav. Fotografii de la precerea nutnii de la KronEvent din Ghimbav, Brasov.

Care este capacitatea salii de la Kronevent?

Sala de nunta de la Kronevent Center din Ghimbav, poate gazdui pana la 300de invitati. Noi va recomandam insa, sa nu depaseasca 250 de prsoane, pentru ca atunci ringul de dans va deveni neincapator.

Se poate organiza cununia civila si religioasa?

La Kronevent ceremoniile civila si relgioasa, pot fi gazduite in aer liber. Organizatorii pun la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru ca aceste 2 ceremonii sa se desfasoare cum va asteptai si imaginati.

Fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ce fotografii se realizeaza in ziua nuntii

În ziua nunții, se realizează o varietate de fotografii pentru a captura cele mai importante momente ale evenimentului și pentru a crea amintiri frumoase și de neuitat pentru cuplu și familia lor. Aceste fotografii pot include:

  1. Fotografii de pregătire – fotografii ale miresei și ale domnișoarelor de onoare care se pregătesc pentru ceremonie, și ale mirelui și ale cavalerilor de onoare în timpul pregătirii lor.
  2. Fotografii de cuplu – fotografii ale cuplului înainte sau după ceremonie, într-un decor special sau într-un loc cu o semnificație personală pentru ei.
  3. Fotografii de familie – fotografii cu membrii familiei și cu rudele apropiate ale cuplului.
  4. Fotografii de ceremonie – fotografii ale momentelor cheie din ceremonie, cum ar fi schimbul de jurăminte, schimbul de inele, sarutul la sfârșitul ceremoniei, etc.
  5. Fotografii de petrecere – fotografii de la petrecerea de nuntă, care includ dansul mirilor, dansurile părinților, buchetul de mireasă, tăierea tortului și alte momente cheie ale petrecerii.

Fiecare fotografie din această listă este importantă pentru a crea o poveste completă și emoționantă a nunții, care va fi apreciată și de cuplu, și de familie și prieteni pentru mulți ani înainte.