Fotografii cununie civila si religioasa

Fotografii cununie civila si religioasa din Prejmer, cu mirii Andreea si Catalin.

Bine ați venit la Galeria Fotografică a Cununiei Civile și Religioase din Prejmer pentru cuplul Cătălin și Andreea! Această colecție de imagini este o cronică emoționantă a momentelor speciale din ziua în care acești doi tineri frumoși și-au unit destinele într-o călătorie comună spre fericire și iubire. Fiecare fotografie captează bucuria, emoția și iubirea ce au vibrat în aer în acele momente magice.

Primele fotografii au fost realizate la Biserica Fortificată din Prejmer, cu mirii si nasii.

Înainte de ceremonia religioasă, am capturat și clipele autentice de la ceremonia civilă de la Primăria Prejmer. Cătălin și Andreea au oficializat legal legătura lor într-un cadru simplu, dar încărcat de semnificație. Zâmbetele complice și atingerile blânde au ilustrat legătura lor puternică și dorința de a împărtăși viața împreună.

Continuând să pășim în această poveste a dragostei, ne îndreptăm către Biserica Ortodoxă „Sfinții Trei Ierarhi” din Prejmer. Această biserică impunătoare a fost martora solemnă a angajamentului lor divin. Înconjurată de razele blânde ale soarelui, Cătălin și Andreea au primit binecuvântarea pentru călătoria lor împreună. Fiecare moment a fost plin de semnificație, iar expresiile lor au reflectat profunzimea emoțiilor pe care le-au trăit.

Fotografii cununie civila si religioasa

Această galerie foto este o mărturie vie a dragostei lor, surprinsă în culori vibrante și compoziții artistice. Fiecare imagine spune o poveste, fiecare privire și atingere exprimă o emoție. În timp ce navigați prin aceste imagini, sunteți invitați să retrăiți acele momente cu ei și să împărtășiți bucuria lor.

Fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ce fotografii se realizeaza in ziua nuntii

În ziua nunții, se realizează o varietate de fotografii pentru a captura cele mai importante momente ale evenimentului și pentru a crea amintiri frumoase și de neuitat pentru cuplu și familia lor. Aceste fotografii pot include:

  1. Fotografii de pregătire – fotografii ale miresei și ale domnișoarelor de onoare care se pregătesc pentru ceremonie, și ale mirelui și ale cavalerilor de onoare în timpul pregătirii lor.
  2. Fotografii de cuplu – fotografii ale cuplului înainte sau după ceremonie, într-un decor special sau într-un loc cu o semnificație personală pentru ei.
  3. Fotografii de familie – fotografii cu membrii familiei și cu rudele apropiate ale cuplului.
  4. Fotografii de ceremonie – fotografii ale momentelor cheie din ceremonie, cum ar fi schimbul de jurăminte, schimbul de inele, sarutul la sfârșitul ceremoniei, etc.
  5. Fotografii de petrecere – fotografii de la petrecerea de nuntă, care includ dansul mirilor, dansurile părinților, buchetul de mireasă, tăierea tortului și alte momente cheie ale petrecerii.

Fiecare fotografie din această listă este importantă pentru a crea o poveste completă și emoționantă a nunții, care va fi apreciată și de cuplu, și de familie și prieteni pentru mulți ani înainte.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.