Nunta Kronwell

Fotografii de la nunta Kronwell cu cele mai frumoase si emotionante momente pentru mirii, nasi si cei apropiati lor. Aici puteti vedea cele mai frumoase fotografii de la nunta mirilor Nicoleta si Florin din Brasov.
Am inceput la Primaria Brasov, cu oficierea cununiei civile. Apoi mirii s-a retras sa se gateasca pentru cununia religioasa si petrecerea de la sala de nunta de la Kronwell Ceremonies. Mirele a fost pregatit de un cavaler de onoare, in timp ce mireasa a fost ajutata de 3 domnisoare de onoare.
Taina cununiei a fost savarsita la biserica ortodoxa cu hramul ” Sfintii apostoli Petru si Pavel” de pe strada Aurel Vlaicu.
Apoi a urmat relaxarea si expirimarea bucuriei depline, petrecerea nuntii de la Hotel Kronwell din Brasov.

Fotografii de la Nunta Kronwell cu Nicoleta si Florin

Decoratiunile de nunta de la Kronwell au fost realizate cu multa atentie de Anca Ilea de la Contessina Events, reprezentand o calatorie frumoasa in lumea cartilor. Imbodobite cu superbe aranjamente florale. Nu vor lipsi fotografiile cu dansul mirilor, atat de asteptat dar si cu foto din timpul petrecerii nuntii. Vom incheia cu fotografiile de la tortul mirilor. Un superb si delicios tort realizat in acelasi ton cu decoratiunile din sala de nunta de la Kronwell.
Casa de piatra frumosilor! Sa va iubiti si sa va respectati, daruind unul altuia si celorlalti, tot ce este mai frumos si bun!

Fotografii din ziua nuntii de la Kronwell Ceremonies Brasov. Fotografii ziua nuntii de la Kronwell din Brasov. Fotograf profesionist pentru nunta ta de la Kronwell.

Fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ce fotografii se realizeaza in ziua nuntii

În ziua nunții, se realizează o varietate de fotografii pentru a captura cele mai importante momente ale evenimentului și pentru a crea amintiri frumoase și de neuitat pentru cuplu și familia lor. Aceste fotografii pot include:

  1. Fotografii de pregătire – fotografii ale miresei și ale domnișoarelor de onoare care se pregătesc pentru ceremonie, și ale mirelui și ale cavalerilor de onoare în timpul pregătirii lor.
  2. Fotografii de cuplu – fotografii ale cuplului înainte sau după ceremonie, într-un decor special sau într-un loc cu o semnificație personală pentru ei.
  3. Fotografii de familie – fotografii cu membrii familiei și cu rudele apropiate ale cuplului.
  4. Fotografii de ceremonie – fotografii ale momentelor cheie din ceremonie, cum ar fi schimbul de jurăminte, schimbul de inele, sarutul la sfârșitul ceremoniei, etc.
  5. Fotografii de petrecere – fotografii de la petrecerea de nuntă, care includ dansul mirilor, dansurile părinților, buchetul de mireasă, tăierea tortului și alte momente cheie ale petrecerii.

Fiecare fotografie din această listă este importantă pentru a crea o poveste completă și emoționantă a nunții, care va fi apreciată și de cuplu, și de familie și prieteni pentru mulți ani înainte.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.