Nunta Kronwell

Fotografii de la nunta Kronwell cu cele mai frumoase si emotionante momente pentru mirii, nasi si cei apropiati lor. Aici puteti vedea cele mai frumoase fotografii de la nunta mirilor Nicoleta si Florin din Brasov.
Am inceput la Primaria Brasov, cu oficierea cununiei civile. Apoi mirii s-a retras sa se gateasca pentru cununia religioasa si petrecerea de la sala de nunta de la Kronwell Ceremonies. Mirele a fost pregatit de un cavaler de onoare, in timp ce mireasa a fost ajutata de 3 domnisoare de onoare.
Taina cununiei a fost savarsita la biserica ortodoxa cu hramul ” Sfintii apostoli Petru si Pavel” de pe strada Aurel Vlaicu.
Apoi a urmat relaxarea si expirimarea bucuriei depline, petrecerea nuntii de la Hotel Kronwell din Brasov.

Fotografii de la Nunta Kronwell cu Nicoleta si Florin

Decoratiunile de nunta de la Kronwell au fost realizate cu multa atentie de Anca Ilea de la Contessina Events, reprezentand o calatorie frumoasa in lumea cartilor. Imbodobite cu superbe aranjamente florale. Nu vor lipsi fotografiile cu dansul mirilor, atat de asteptat dar si cu foto din timpul petrecerii nuntii. Vom incheia cu fotografiile de la tortul mirilor. Un superb si delicios tort realizat in acelasi ton cu decoratiunile din sala de nunta de la Kronwell.
Casa de piatra frumosilor! Sa va iubiti si sa va respectati, daruind unul altuia si celorlalti, tot ce este mai frumos si bun!

Fotografii din ziua nuntii de la Kronwell Ceremonies Brasov. Fotografii ziua nuntii de la Kronwell din Brasov. Fotograf profesionist pentru nunta ta de la Kronwell.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Comentariile sunt închise.