Nunta Sergiana Center

Fotografii de la nunta Sergiana Center cu Romano si Nicoleta, mirii nostrii.
Am surprins in galeria cu fotografii din ziua nuntii de mai jos pregatirile mirilor, cununia civila si religioasa. Am avut suficient timp intre cununia civila si religioasa pentru cateva fotografii cu mirii, o mica sesiune foto de cuplu in ziua nuntii.
Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Sergiana Center, unde totul a fost perfect, ca intotdeauna. Cei de la Sergiana au oferit mirilor fum greu si tort pentru dansul mirilor. O locatie frumoasa si profi pentru realizarea unei nunti, pe care o recomandam.
Sa traiasca, sa infloreasca si pe veci sa se iubeasca mirii cum s-au iubit, apreciat si respectat in cea mai frumoasa zi a lor, ziua nuntii.
Va invitam mai jos sa vedeti cateva din fotografiile de la nunta Sergiana Center.

Nunta Sergiana Center – fotografii din ziua nuntii

Fotografii cu pregatirile mirilor

In aceasta parte va prezentam cateva fotografii cu pregatirile mirilor, pana la cununia civila de la Primaria Brasov.

Fotografii asemanatoare

Fotografiile de la Primaria Brasov si din parc cu mirii

In sectiunea de mai jos puteti vedea fotografiile de la Primaria Brasov cu mirii nostrii. Am inclus fotografii din timpul oficierii cununiei civile si din parc cu cei doi miri, dinaintea bisericii. Cei doi miri au fost calzi si dragastosi unul cu celalalt, astfel incat fotografiile din timpul cununiei civile si fotografiile din parc au iesit super.

Fotografii de la biserica ortodoxa „Buna Vestire” cu Sfanta Taina a Cununiei

Mai jos am inclus cateva fotografii de la biserica, din timpul slujbei. Cei doi miri si-au aratat bucuria si iubirea unul pentru celalalt, in cel mai important moment al zilei, din punct de vedere duhovnicesc. Va invitam sa priviti fotografiile de la biserica cu cei doi miri si invitatii.

Nunta Sergiana Center – fotografiile de la petrecerea nuntii

Petrecerea nuntii a avut loc la Sergiana Center, in salonul Perla mai exact. Cea care s-a ocupat de decorarea salii, a fost chiar sora acesteia. tema fiind Alice in Tara Minunilor. Si a reusit de minune sa ne duca in lumea de basm, in care au intrat mirii nostrii odata cu unirea lor in casatorie. Am inclus fotografii cu dansul mirilor, furatul miresei, cu obiceiurile nuntii si cu tortul mirilor.

Cele mai frumoase fotografii dintr-o zi unica pentru mirii nostrii, Nicoleta si Romano. Toate cele bune dragilor si casa de piatra!

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.