Fotografii de cuplu la ora de aur in Brasov

Fotografii de cuplu la ora de aur in Brasov cu Ionel si Gabriella. Cei doi si=au dorit cateva fotografii in apropierea caii ferate. Inel este conducator de tren, asa ca am mers in Bartolomeu pentru a realiza aceste fotografii de cuplu cu cei doi. Pe langa fotografiile de pe calea ferata, care tot timpul au un farmec aparte, am realizat cadre in mai multe zone. Am profitat ca eram la ora de aur pentru a face cateva fotografii de cuplu in grau, care era la cativa pasi de linia de cale ferata. Apoi la propunerea mea, am realizat cateva fotografii pe drumul spre Cristian in lanul de floarea soarelui. Aici a trebuit sa ne miscam repede, caci lanul era plin de aline care bazaiau in jurul nostru. Sedinta foto save the date am incheiat-o la 2km mai departe unde am facut ultimele cadre intr-un lan de iarba inalta, care arata superb.

Fotografii de cuplu la ora de aur in Brasov

Imaginile de la acesta sedinta foto au fost editate in aceeasi sera. Viitoarea mireasa fiind tare nerabdatoare. Si-a dorit sa le vada cat mai repede, fiind foarte entuziasmata!

Foto cuplu ora de aur in lanul de grau, de floarea soarelui in apropiere de Brasov.

Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the datedininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.