Save the date Brasov

Save the date Brasov cu Alexandru si Catalina cu o saptamana inainte de ziua nuntii lor. Inainte de a ne intalni, am intrebat-o pe Cata unde sa merge si a zis ca nu stie, se lasa in baza mea. Am ales marginea drumului dintre Cristian si Ghimbav, o locatie unde nu si-ar fi imaginat sa faca fotografii.

Ce stiau era ca voiau doua chitari. Am vorbit cu parintele din sat, din Cristian, si mi-a pus la dispozitie doua chitari pentru o seara. Ora pentru fotografii a fost perfecta. Cu o ora inainte de apusul soarelui lumina este perfecta, nu gedeaba se numeste ora de aur in fotografie. Cei doi viitori miri au fost atenti si tandrii unul cu celalalt, dupa cum se poate vedea si in fotografiile de cuplu. Astfel incat fotografiile au fost superbe.

sedinta foto de cuplu

Mai jos puteti vedea cele mai frumoase fotografii de la aceasta sedinta foto, unde am folosit si doua chitari. Sustinem ideile voastre ca sedinta foto sa fie asa cum v-ati imaginat. Cand realizam o sedinta foto save the date in Brasov, ne dorim ca ea sa iasa perfect. Sa fie peste asteptarile voastre!

  • Tip fotografii: sedinta foto save the date
  • Locatie fotografii: Cristian, Brasov
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: la apusul soarelui

Sedinta foto de cuplu langa Brasov, la Cristian. Fotografii de cuplu – sedinta foto save the date Brasov.

Articole asemanatoare

Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the datedininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.