Save the date in costum popular

Save the date in costum popular, cu Cristina si Horatiu. Inainte cu o zi am stabilit ca aceasta sedinta foto de cuplu dinaintea nuntii, sa o realizam pe dealul Lempes din Sanpetru. Am avut conditiile ideale, temperatura de vara si un soare de toamna, cald si plin de nuante caramizii. Cei doi au ales ca la aceasta sedinta foto de cuplu sa imbrace straiele traditionale, amandoi fiind inyestrati cu doua ii superbe. Viitorii nostri miri au fost deschisi, am comunicat foarte bine si tocmai de aceea imaginile sunt atat de frumoase. Desi ei spuneau ca sunt destul de incrodati, ii simteam destinsi, bucurosi, dar mai ales indragostiti. In principiu, in fotografia de cuplu este vorba despre afectiune, dragoste si fericire. Va invitam in continuare, sa priviti cele mai frumoase fotografii de la aceasta sedinta foto, save the date, in costume populare.

Sedinta foto in costum popular pe dealul Lempes din Sanpetru. Fotografii de cuplu inaintea nuntii, de la Pensiunea Floarea Soarelui.

Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the datedininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.