Save the date lacul de smarald

Save the date, langa lacul de smarald, cu Boby si Claudia. Si-au dorit o locatie frumoasa, de care sa isi aminteasca cu drag peste ani si ani. Initial, trebuia sa mergem spre zona Branului, la Amfiteatrul Transilvania, insa din cauza lucrarilor din zona, traficul e intens. Astfel, ne-am reorientat si am ajuns spre Rupea, la Racos.
Acolo, sunt doua locatii interesante: Lacul de Smarald si Coloanele de bazalt de la Racos.
Dovada, o puteti vedea in frumoasele fotografii realizate cu mirii. Peisajele, lumina, atmosfera si diversitatea, fac din aceasta locatie una speciala, ideala pentru o sedinta foto de orice tip.

Save the date lacul de smarald


Viitorii miri au fost relaxati, iar zambetul nu le-a lipsit de pe buze. Claudia si Boby s-au miscat usor si repede pe pietrele de bazalt. Chiar daca, din cauza timpului limitat, am ajuns tarziu, cand soarele incepea sa apuna peste minunantul lac de smarald, a fost suficienta vreme pentru aceasta sedinta foto.. Totul a fost asa cum ta trebuit, in cel mai mic detaliu. Asteptam cu mare interes ziua nuntii ?

Save the date lacul de smarald. Foto cu viitorii miri langa coloanele de bazalt de la Racos. Fotografie de cuplu la lacul de smarald.

Articole asemanatoare

Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the datedininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.