Save the date pe cai

Save the date pe cai cu viitorii miri.
Francesca si Marius, reprezinta un cuplu vesel, tanar, frumos si cu multe sentimente de iubire. Le-am simtit bunatatea din inima si sinceritatea, motiv pentru care a fost foarte usor sa colaboram. Este prima sedinta foto alaturi de ei, dar nu am simtit asa deloc. Totul a decurs atat de natural si placut incat simt ca ne cunoastem de foarte mult timp. Au imbracat ia nationala, au presarat zambet si bucurie pe chipuri, apoi au plecat spre sedinta foto save the date.

Save the date pe cai – fotografii in costum tratitional calare

Ajunsi la Poiana Brasov, au incalecat pe seile a doi cai superbi si s-au lasat purtati de acestia intr-o plimbare speciala. Asa a inceput aceasta sedinta foto de cuplu pe cai. Cu vantul ce le adia in fata, in linistea padurii, tinandu-se de mana, Francesca si Marius si-au declarat din nou iubirea si si-au exprimat bucuria de a fi in curand sot si sotie. De la sedinta foto nu au lipsit nici imbratisarile, saruturile si gesturile tandre, marturii ale unei relatii implinite. Va felicitam pentru toate acestea si asteptam alte zambete, asteptam sa dansam si sa ne distram la nunta.

Save the date pe cai cu viitorii miri. Fotografii in costume populare calare pe cai. Fotografii de la sedinta foto in port popular romanesc.

Fotografii asemanatoare

Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the datedininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Comentariile sunt închise.