Sedinta foto cuplu in lavanda

Sedinta foto cuplu in lavanda cu doi tineri ce viseaza la o nunta ca in povesti. Aceste imagini save the date au fost realizate intr-un camp de lavanda din apropierea Brasovului. Cei doi isi doreau neaparat sa realizam aceasta sedinta foto cat mai repede, erau nerabdatori. Asa ca le-am propus sa facem o sedinta foto cuplu in lavanda. Dupa ce au trecut saptamanile ploioase din iunie, au venit zilele insorite de la inceputul lui iulie.

Sedinta foto cuplu in lavanda

Am ales ferma Alberta din Crizbav. Aceasta fiind cea mai apropiata locatie de Brasov, care avea cateva lanuri de lavanda. Cred ca toata lumea care isi imagineaza un camp de lavanda, se gandeste la acele imagini cu dealuri intinse, parca nesfarsite de lavanda intensa. La Crizbav am gasit oameni binevoitori care au facut un lucru frumos si de apreciat, intr-o zona de munte. Cu putina imaginatie si nitel rabdare, am realizat impreuna cu Alina si Andrei aceste imagini in campul de lavanda. Sedinta foto cuplu in lavanda va reprezenta pentru cei doi un moment frumos din viata celor doi iubareti, de care sa isi aminteasca peste ani si ani.

Unde au fost realizate imaginile: Lavanda Alberta, Crizbav

Ora realizarii fotografiilor: 18

Fotografii de cuplu in lanul de grau

Sedinta foto cuplu in lavanda a durat aproximativ 90 de minute. Am avut noroc, caci nu am prins o zi plina cu multi vizitatori la campul de lavanda. In continuare am realizat cateva fotografii in lanul de grau, care se gasea chiar langa locul unde am realizat fotografiile in lavanda. Lumina era perfecta, asa ca fotografiile din lanul de grau cu Alina si Andrei, au fost superbe. In continuare puteti vedea fotografii de cuplu in lanul de grau.

Fotografii de cuplu la ora de aur – Sedinta foto cuplu in lavanda

Alina si Andrei m-au luat de acasa din Cristian, asa ca pe drumul de intoarcere, ne-am oprit aproape de casa pe marginea drumului si am incheiat sedinta foto de cuplu inceputa in lavanda. Ultimele fotografii din cadrul acestei sedinta foto de cuplu, le-am realizat intr-un camp de floricele albe. Am avut noroc de un apus superb, in care cei doi au stralucit pur si simplu. In incheiere puteti vedea fotografii de cuplu la ora de aur cu cei doi viitori miri.

Fotografii cu lavanda viu colorata. Save the date lavanda. Imagini cu un cuplu in camp de lavanda.

Articole asemanatoare


Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.

Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the datedininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.