Sedinta foto cuplu apusul soarelui in Brasov

Edith si Dragos, mai au mai putin de 48 de ore pana cand vor zice da in fata ofiterului de stare civila si deasemenea, pana ce se vor cununa in biserica. Dupa atatea ploi, s-a potrivit ca, exact astazi soarele sa straluceasca precum iubirea lor. Sunt doi oameni minunati, frumosi, indragostiti, rabdatori si ascultatori. Fara indoiala aceasta este una dintre cele mai frumoase sedinta foto de cuplu de anul acesta. Suntem foarte bucurosi pentru fotografiile reusite ale celor doi indragostiti si asta este numai meritul lor.
Au fost deschisi, tandrii unul cu celalalt si cel mai importnat, nu le-a lipsit zambetul de pe buze. De abia asteptam, cu mare drag si entuziasm, ziua nuntii lor! Pana atunci, va invitam sa priviti cateva dintre fotografiile din aceasta seara – Sedinta foto cuplu la apusul soarelui in Brasov.

Sedinta foto cuplu la apusul soarelui in Brasov | Foto Nunta

Sedinta foto cuplu apusul soarelui in Brasov. Fotograf nunta Brasov. Fotografii realizate cu 48 de ore inainte de ziua nuntii.

Articole asemanatoare

Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the datedininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.