Sedinta foto in costume populare iarna

Sedinta foto in costume populare iarna cu viitorii miri. Invesmantati in straie populare si acoperiti de lumina calda a unui soare de februarie, ii puteti vedea pe Raluca si Florin, in prima sedinta foto in costume traditionale romanesti de anul acesta. SI-au dorit ceva unic si diferit. Costumul lui Florin este din zona Bistritei, de unde este de loc. Raluca a avut un costum traditional romanesc din zona Barsei. Contrastul dintre cele 2 costume a fost interesant.

Sedinta foto in costume populare iarna

Ziua a fost precum sufletul lor, plina de lumina si caldura, chiara daca este inceputul lunii lui februarie. Fotografiile de cuplu in costum traditional popular au fost realizate in zona Poienii Brasov, intr-un peisaj frumos de iarna blanda. Desi a fost rece nu au inghetatviitorii mir, pentru ca atat lipiti unulde celalalt. Asa le dorim sa stea si peste ani si ani. Lipiti si trup si suflet unul de celalalt.
Va invitam sa priviti mai jos sedinta foto in costume populare iarna. Fotografiile au fost editate la 24 de ore de la acesta sedinta foto din natura, realizate iarna.

Fotografii cu viitorii miri in costume populare iarna. Fotografii de cuplu in port traditional popular romanesc. Fotografie de cuplu in costume populare.

Articole asemanatoare

Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the datedininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.