Cununie civila

Cununie civila de la Primaria Brasov cu viitorii nostri miri din aceasta samata, Alexandra si Silviu. Cei doi si-au unit destinele intr-o zi calduroasa insa capricioasa a lunii septembrie. Au dorit ca inaintea nuntii sa faca cununia civila, pentru a avea mai mult timp la dispozitie in ziua nuntii de samabata. Asa ca au ales ziua de joi, dinaintea nuntii pentru a oficializa relatia lor.

Cununie civila – fotografii cu mirii

Raspunsurile din fata ofiterului de stare civila care a oficiat cununia civila de la Primaria Brasov au fost cat se poate de ferme. Amandoi au raspuns cu un „DA” rasunator. Nu este locul sa faci glume, ca ma mai gandesc sau stiu eu ce. Daca se va intampla asa, ceea ce nu va recomandam sub nici o forma, veti fi invitati sa va prezentati in 10 zile, cand veti fi siguri.

Si inainte de oficierea cununie civile si dupa am realizat fotografii cu mirii si invitatii lor. Din pacate nu am putut realiza prea multe fotografii in parc cu mirii pentru a a inceput ploaia, sper din toata inima ca nu vom avea „surprinza” asta si in ziua nuntii lor.

Fotografii cu mirii la Primaria Brasov. Fotografie de la cununie din Brasov realizata de fotograf nunta Brasov.

Fotografii asemanatoare

Cauti fotograf pentru ziua cununiei civile din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf cununie civila, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru ziua cununiei civile. Realizam fotografii la primarie inainte si dupa ceremonie si poze in parc cu voi si invitatii din ziua cununiei civile.

Comentariile sunt închise.