Cununie civila

Cununie civila de la Primaria Brasov cu viitorii nostri miri din aceasta samata, Alexandra si Silviu. Cei doi si-au unit destinele intr-o zi calduroasa insa capricioasa a lunii septembrie. Au dorit ca inaintea nuntii sa faca cununia civila, pentru a avea mai mult timp la dispozitie in ziua nuntii de samabata. Asa ca au ales ziua de joi, dinaintea nuntii pentru a oficializa relatia lor.

Cununie civila – fotografii cu mirii

Raspunsurile din fata ofiterului de stare civila care a oficiat cununia civila de la Primaria Brasov au fost cat se poate de ferme. Amandoi au raspuns cu un „DA” rasunator. Nu este locul sa faci glume, ca ma mai gandesc sau stiu eu ce. Daca se va intampla asa, ceea ce nu va recomandam sub nici o forma, veti fi invitati sa va prezentati in 10 zile, cand veti fi siguri.

Si inainte de oficierea cununie civile si dupa am realizat fotografii cu mirii si invitatii lor. Din pacate nu am putut realiza prea multe fotografii in parc cu mirii pentru a a inceput ploaia, sper din toata inima ca nu vom avea „surprinza” asta si in ziua nuntii lor.

Fotografii cu mirii la Primaria Brasov. Fotografie de la cununie din Brasov realizata de fotograf nunta Brasov.

Fotografii asemanatoare

Cere o ofera foto pentru cununia civila!

Fotograf pentru ziua cununiei civile din zona Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf cununie civila, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru ziua cununiei civile. Realizam fotografii la primarie inainte si dupa ceremonie si poze in parc cu voi si invitatii din ziua cununiei civile.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.