Fotograf cununie civila Primaria Brasov

Fotografiile de la cununia civila de la Primaria Brasov, impreuna cu Boby si Claudia.
Ce doi, au fost inconjurati de oameni dragi, ce le-au dorit la cununia civila, tot ce este mai bun si frumos. Nu au lipsit emotiile, lacrimile de fericire si iubirea in cea mai frumoasa forma a ei.

Fotograf cununie civila Primaria Brasov


Ceremonia cununiei civile, a fost oficiata la Primaria Brasov, unde am realizat cateva fotografii cu mirii si invitatii lor. Dupa fotografiile de grup de pe treptele primariei Brasov, ne-am indreptat catre Stana Turistica din Poiana Mica. Aici, toata lumea a inceput incalzirea pentru nunta ce o sa fie peste doar doua zile.
Le dorim mirilor casa de piatra, sa se iubeasca si sa se pretuiasca toata viata, cel putin la fel de mult ca in aceasta zi.
Va invitam sa priviti mai jos – Fotograf cununie civila Primaria Brasov.

Fotograf cununie civila Primaria Brasov. Foto civila Brasov. Fotografii de la cununie civila oficiata la Primaria Brasov. Fotografiile cununiei civile.

Fotografii asemanatoare

Cauti fotograf pentru ziua cununiei civile din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf cununie civila, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru ziua cununiei civile. Realizam fotografii la primarie inainte si dupa ceremonie si poze in parc cu voi si invitatii din ziua cununiei civile.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de foto nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Fotografiile nuntii din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.