Fotografii nunta 3 Stejari Brasov

Fotografii nunta 3 stejari Brasov cu Roxana si Robert. Mirii au așteptat cu nerăbdare această zi specială, iar nunta lor la 3 Stejari, Brașov, a fost un eveniment plin de bucurie și emoție. Cei doi s-au distrat la maximum și au profitat de fiecare moment din această zi unică.

Pregătirile și Întâlnirea Emoționantă

Ziua a început cu pregătirile mirelui, Robert, care s-a aranjat la Hărman, alături de prietenii săi. Atmosfera a fost plină de entuziasm și veselie, prietenii săi fiind alături de el în fiecare moment. Mireasa, Roxana, s-a pregătit la Brașov, așteptându-l cu nerăbdare pe Robert.

Întâlnirea lor a fost un moment deosebit de emoționant. Cei doi s-au văzut pentru prima dată în ziua nunții lor și s-au sărutat cu foc și multă iubire, marcând începutul unei zile memorabile.

Ceremoniile Religioasă și Civilă

Cununia civilă a avut loc anul trecut, oferindu-le astfel mai mult timp în ziua nunții pentru a se bucura de fiecare moment. Cununia religioasă s-a desfășurat la biserica ortodoxă cu hramul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, aflată aproape de locuința lor. Ceremonia a fost una solemnă și plină de semnificație, subliniind legământul sfânt al celor doi.

Petrecerea la 3 Stejari Brasov

După ceremonie, invitații s-au îndreptat către locația de vis pentru petrecere – sala de nunți Diamond Oak de la 3 Stejari, recent inaugurată cu un an în urmă. Sala a fost decorată elegant, creând o atmosferă de poveste pentru o zi de neuitat.

Anca Pârlea Band a reușit să creeze o atmosferă incendiară, umplând sala de energie și bucurie. Mirii nu au lipsit de pe ringul de dans, fiind mereu prezenți și bucurându-se la maximum de muzica excelentă. Dansul, râsetele și voia bună au dominat întreaga seară. Nunta Roxanei și a lui Robert la 3 Stejari, Brașov, a fost perfectă, exact așa cum și-au imaginat. Fiecare moment a fost plin de emoție și bucurie, iar fotografiile surprind esența acestei zile unice. Vă invităm să priviți în continuare fotografiile de la această nuntă minunată și să vă bucurați de momentele speciale alături de Roxana și Robert.

Fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ce fotografii se realizeaza in ziua nuntii

În ziua nunții, se realizează o varietate de fotografii pentru a captura cele mai importante momente ale evenimentului și pentru a crea amintiri frumoase și de neuitat pentru cuplu și familia lor. Aceste fotografii pot include:

  1. Fotografii de pregătire – fotografii ale miresei și ale domnișoarelor de onoare care se pregătesc pentru ceremonie, și ale mirelui și ale cavalerilor de onoare în timpul pregătirii lor.
  2. Fotografii de cuplu – fotografii ale cuplului înainte sau după ceremonie, într-un decor special sau într-un loc cu o semnificație personală pentru ei.
  3. Fotografii de familie – fotografii cu membrii familiei și cu rudele apropiate ale cuplului.
  4. Fotografii de ceremonie – fotografii ale momentelor cheie din ceremonie, cum ar fi schimbul de jurăminte, schimbul de inele, sarutul la sfârșitul ceremoniei, etc.
  5. Fotografii de petrecere – fotografii de la petrecerea de nuntă, care includ dansul mirilor, dansurile părinților, buchetul de mireasă, tăierea tortului și alte momente cheie ale petrecerii.

Fiecare fotografie din această listă este importantă pentru a crea o poveste completă și emoționantă a nunții, care va fi apreciată și de cuplu, și de familie și prieteni pentru mulți ani înainte.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.