Fotografie de cuplu la apus

Fotografie De Cuplu La Apus in doua locatii superbe din zona Brasovului.

Pietrele lui Solomon, o comoară naturală ascunsă în inima Brașovului, au oferit fundalul perfect pentru a transpune în imagini profunzimea sentimentelor dintre Andreea și Andrei. Lumina caldă a soarelui a jucat printre crevase, subliniind dragostea lor tandră și conexiunea profundă. Fiecare privire și fiecare atingere au fost imortalizate cu grijă, capturând momente intime care dezvăluiau emoțiile pure ale celor doi îndrăgostiți.

Dar povestea lor Save the Date nu s-a oprit aici. Când au părăsit Pietrele lui Solomon, au pășit într-o lume diferită, în mijlocul unui câmp fermecător, decorat cu baloți de paie. Aici, atmosfera rustică a adus o notă jovială ședinței foto. Andreea și Andrei s-au bucurat de momente complice, zâmbind și râzând în timp ce se jucau printre baloți și se lăsau pradă unei bucurii autentice. Culorile calde ale baloților de paie și ale peisajului de vară au contrastat frumos cu strălucirea zâmbetelor lor, creând imagini care respirau veselie și fericire.

Fotografie de cuplu la apus

Cu Pietrele lui Solomon și câmpul de baloți de paie ca martori, această sedință foto Save the Date a devenit o introducere magică în călătoria lor spre căsătorie. Imaginile vor rămâne mereu ca mărturie a iubirii lor și a momentelor unice pe care le-au împărtășit în acele două locații speciale, creând astfel o amintire prețioasă în călătoria lor comună.

Fotografie de cuplu la apus langa Brasov. Sedinta foto cuplu inainte ca soarele sa apuna, in preajma orei de aur, cea mai potrivita pentru fotografie.

Fotografii asemanatoare

Fotograf pentru save the date in Brasov

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the date dininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.

Ce sunt fotografiile save the date?

Fotografiile „save the date” sunt o serie de fotografii realizate de un cuplu înainte de nunta lor, pentru a anunța data nunții și pentru a le transmite invitaților lor căsătoria lor viitoare. Aceste fotografii sunt adesea realizate într-un decor special sau într-un loc care are o semnificație personală pentru cuplu, cum ar fi locul în care au avut prima întâlnire sau locul în care s-au logodit.

Fotografiile „save the date” sunt o modalitate populară de a anunța nunta și de a invita invitații să-și rezerve data pentru eveniment. De obicei, aceste fotografii sunt realizate într-un stil creativ și artistic, care reflectă personalitatea cuplului și tema nunții lor. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru a crea invitații de nunta personalizate sau pentru a fi postate pe rețelele de socializare ale cuplului pentru a anunța data nunții lor.

Save the date

Save the date

Save the date sus pe munte cu Bianca si Razvan. Fotografiile au fost realizate in localitatea natala a lui Razvan, sus pe dealurile din Simon. Unul dintre cele mai autentice pesaje romanesti. Desi am …
Fotografii De Cuplu La Ora De Aur In Brasov 35

Fotografii de cuplu la ora de aur in Brasov

Fotografii de cuplu la ora de aur in Brasov cu Ionel si Gabriella. Cei doi si=au dorit cateva fotografii in apropierea caii ferate. Inel este conducator de tren, asa ca am mers in Bartolomeu …
Fotografie De Cuplu In Natura Brasov (7)

Fotografie de cuplu in natura Brasov

Fotografie de cuplu in natura Brasov, in Sacele mai exact in zona 7 izvoare. Fotografiile de la aceasta sedinta foto de cuplu le-am realizat cu Alecsandra si Dan in apropierea brasovului, la marginea padurii, …
Fotografie De Cuplu Iarna (27)

Fotografie de cuplu iarna

Fotografie de cuplu iarna realizate dupa cununia civila din Brasov. Ce poate fi mai frumos decat sa privesti in ochii fiintei iubite si sa ii spui: sotia mea, te iubesc! Si-au implinit un vis, …
Sedinta Foto Cu Mirii Toamna (21)

Sedinta foto cu mirii toamna

Sedinta foto cu mirii toamna intr-o zi posomorata si umeda de toamna. Acesta a fost decorul, in care cei doi miri, Andra si Adrian, au fost fotografiati la aceasta sedinta foto de cuplu dupa …
Sedinta foto inainte de nunta

Sedinta foto inainte de nunta

Sedinta foto inainte de nunta cu viitorii nostrii miri. Am cautat o zi plina de caldura si soare, care sa fie in ton cu iubirea celor doi logodnici si am gasit-o. Roxana si Gabriel, respira …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.