Trash the dress Castelul de lut

Trash the dress Castelul de lut cu Elena si Alexandru, langa Porumbacu de Sus, din judetul Sibiu. Este un loc magic, parca despins din povesti, care te atrage imediat. Fotografiile la Castelul de lut au fost realizate dupa ora 16, cand lumina de toamna se mai imblanzeste si devine calda. Mirii si-au dorit sa realizam fotografiile in aceasta locatie unica, de langa Porumbacu de Sus. Tot ce mai lipseau erau piticii, care au fost inlocuiti de grupurile de turisti printre care am fost nevoiti sa ne strecuram, pentru a realizat aceste fotografii de la sedinta foto cu mirii la Castelul de lut.

Trash the dress Castelul de lut

Dupa ce am gatat sedinta foto dupa nunta, am mers pana in Sibiu in centrul istoric, pentru cateva fotografii de seara.
Mirii lui Piticila si-au dorit o sedinta la ei acasa in Valea zanelor, la minunatul Castel de lut. Va invitam sa priviti cele mai frumoase fotografii de la aceasta sedinta foto si sa ii felicitati pe miri!

  • Tip fotografii: trash the dress, fotografii dupa nunta
  • Locatie fotografii: Castelul de lut, Porumbacu de sus
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: seara

Trash the dress Castelul de lut de langa Porumbacu de Sus.. Foto nunta la Castelul de lut. Fotografii dupa nunta cu mirii la Castelul de lut.

Fotografii trash the dress asemanatoare:

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto trash the dress de dupa ziua nuntii. Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.