Trash the dress cu mirii in Poiana Brasov

Trash the dress cu mirii in Poiana Brasov. La scurt timp dupa nunta, Andreea si Paul au imbracat din nou hainele festive si au retrait, pentru cateva ore, o parte din emotiile deja binecunoscute. Pentru ca deja ne-am intalnit de cateva ori, aceasta sedinta foto „trash the dress” a fost cat se poate de naturala si placuta. Pentru miresica noastra, Andreea, a fost un efort in plus, ea fiind si insarcinata in cateva luni dar, a fost la inaltime! Paul este un sot bun si cu siguranta o sa fie un tata minunat! Va dorim, din suflet, viata fericita, sarcina usoara si un bebe sanatos!

Trash the dress cu mirii in Poiana Brasov

Fotografiile cu mirii au fost livrate chiar in aceeasi seara. In acest fel mirii s-au putut bucura cu prietenii si familia in cel mai scurt timp. Noi tinem foarte mult la termenii de livrare a fotografiilor si a filmarilor pe care le realizam. Este important ca miri si invitatii de la nunta sa se bucure cat se poate de repede de cele mai frumoase fotografii.

Sedinta foto dupa ziua nuntii pe drumul care duce spre statiunea Poiana Brasov.

Fotografii asemanatoare:

Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto trash the dress de dupa ziua nuntii. Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.