Trash the dress in padure

Trash the dress in padure cu Marian si Diana. La doua zile de la nunta lor, m-am intalnit cu cei doi pentru a realiza aceasta sedinta foto trash the dress. Nunta lor s-a desfasurat la Hotel Bella Vista din Sacele, locul de unde este mirele. Ceremonia religioasa a fost oficiata in aer liber, intr-un frumos decor de nunta. Desi initial stabilisem alta zi pentru aceasta sedinta foto de cuplu, am mutat data si ora din pricina prognozei meteo. Toata saptamana arata ploaie, asa ca am ales o dimineata partial insorita. Cand am ajuns la Poiana Angelescu, un norisor negru era in toata zona, exact deasupra locului unde trebuia sa facem fotografiile.

Trash the dress in padure

Timo de o ora totul a fost minunat, desi am fost amenintati de multe tunete, nu a cazut nici un strop d eploaie. Totusi dupa o ora si ceva, tunetele sau intetit si ploaia a inceput sa cada ca din senin (desi afara era innorat bine) torential. Bine ca pana atunci am surprins cadrele de care aveam nevoie cu mirele si mireasa.

Trash the dress in padure de foioase si conifere. Fotografii cu mirii in Sacele, in Poiana Angelescu. La doua zile de la nunta de la Bella Vista.

Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto trash the dress de dupa ziua nuntii. Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.