Servicii Foto Video Nunta Brasov (1)

Ce cuprinde pachetul foto video pentru nunta in Brasov

Serviciile fotografie si filmare pe care le ofera Fotograf nunta Brasov

  • Save the date – Inainte de ziua nuntii recomandam o sedinta foto Brasov de cuplu pentru a va arata ce posturi va avantajeaza si pentru a discuta detaliile nuntii.
  • Fotografii nunta – Fotografii in ziua nuntii cu: pregatirile mirilor, nasii, cununia civila, cununia religioasa, petrecerea de la sala. Vom fi cu voi pana la terminarea obiceiurilor nuntii.
  • Video nunta – Cadrele video vor fi surprinse in toate locatiile si momentele importante: pregatiri, cununie, petrecerea de la sala de nunta. Serviciile video se pot achizitiona numai cu cele foto.
  • Trash the dress – Fotografiile cu mirii dupa nunta, le realizam la cateva zile de la nunta. Data, locatia si ora le alegem impreuna, pentru ca sedinta foto trash the dres cu mirii sa iasa perfect!
  • Clipul nuntii – Clipul nuntii va cuprinde secvente cu momentele importante si emotionante de la nunta, dar si momente de la sedinta foto save the date si trash the dress. Va puteti alege melodia pe care o vom folosi ca fundal sonor.
  • Albume de nunta – Albumele nuntii le vom realiza impreuna. Voi alegeti ce fotografii va doriti in album, precum si tipul copertii (piele, imitatie, foto) si hartia hoto. Noi le asezam in colaje si vi le trimitem pe mail cand sunt gata.

Termenul maxim de livrare fotografii: 6 zile de la nunta.

Toate fotografiile de la save the date, ziua nuntii sau trash the dress vor fi editate.