Fotograf nunta Brasov servicii foto video evenimente

Căutați un fotograf nunta Brasov care să documenteze începutul casatoriei voastre într-un mod frumos și autentic?

Bine ati venit pe site-ul nostru de servicii foto video nunta Brasov!

Nunta este una dintre cele mai importante evenimente din viata voastra si ne dorim sa fim langa voi in fiecare moment si sa capturam in imagini dragostea voastra asa cum este ea. Fotografia de nunta este unică, creativă, personală și încărcată cu emoție. Ca fotograf profesionist in Brasov, îmi place sa fiu printre oameni, să ii ajut cu sfaturi și să creez fotografii cu suflet, de care să va aduceti aminte cu drag toată viața.

O fotografie este compusă 80% comunicare, dialog și 20% tehnică. Fotograful trebuie să fie o persoană deschisă, lângă care să te poti simți în largul tău. Tot ce trebuie să conteze este emoția în starea ei pură. Fotografia de nunta este încărcată de emoție și momente unice, pe care iubesc să le fotografiez. Sarcina mea este pe de-o parte sa realizez amintiri de nunta grozave pentru tine si pe cealalta parte sa te ajut sa uiti de stresul din ziua cea mare, astfel incat sa te poti bucura complet de ea!

Fotograf profesionist Brasov

Fotografia de nunta este mult mai mult decât doar imaginile finale – este, de asemenea, o experiență. De la primul e-mail inițial până la îmbrățișarea la sfârșitul sedintei foto trash the dress, scopul nostru este să oferim o experiență confortabilă și memorabilă pe lângă imaginile frumoase și atemporale.

Spunem povestea oamenilor in cele mai pure momente ale lor, pline de iubire, naturalete, pasiune si bucurie autentica. Oamenii sunt ceea ce conteaza. Relatia dintre ei este cel mai valoros lucru si de aceea fotografiile de nunta sunt puternice, pentru ca pot surprinde ce este mai important si real.

Fiecare fotografie trebuie să spună o poveste. Fie că este vorba despre dragostea voastra, despre un anotimp palpitant al vieții sau despre legătura din familia ta. Suntem aici pentru a documenta aceste momente speciale în timp ce acestea se transformă în amintiri prețioase. Vom fi fotograful sau cameramanul vostru pentru nunta ori botez, portrete de familie, logodnă sau sesiune de portrete individuale pentru evenimentele frumoase din Brasov.

De la inceput am gandit pachetul foto video nunta Brasov ca un tot unitar. Tot ce ai nevoie pentru nunta ca servicii de fotografie de nunta si filmare noi iti oferim.

Fotograf nunta Brasov – servicii profesioniste de fotografie de nunta

Când cineva își doreste să lucrăm împreună, ne invită să împărtasim poate cele mai intime amintiri ale sale, captate în foto de nunta sau de botez, multe la care multe persoane nu au acces. Vă suntem recunoscatori pentru încrederea acordată de-a lungul celor 7 ani de activitate. Fotografiile de la logodna, din ziua cununiei, dar si de la botezul primului copil, vor fi pagini vii in viata voastra de familie.

Vezi pagina de FAQ sau completeaza un formular de contract si iti vom raspunde cat se poate de repede.

Save the date – Fotograf profesionist Brasov

Fotografiile de cuplu le realizez cand soarele este la asfintit. Atunci lumina devine magica, mai blanda. O lumina mai moale in fotografii inseamna mai putine umbre ( o lumina lina inseamna si mai putine riduri). In acest fel, fotografiile de cuplu vor iesi cat se poate de bine. Sedinte foto Brasov personalizate pentru fiecare cuplu.

Vezi aici toate sedintele foto Brasov de logodna sau „Save the date”

Sedinte foto Brasov realizate de Fotograf nunta Brasov

Fotografiile de la sedinta foto Brasov le puteti folosi pentru le reaminti invitatilor de data nuntii, de aceea se numeste si „save the date” sau sedinta foto de logodna. Aceasta sesiune foto cu viitorii miri este importanta pentru dezghetarea relatiilor dintre noi. In timpul sedintei foto, vom discuta toate detaliile legate de nunta, ca totul sa fie perfect!