Sedinta foto graviduta la 9 luni Brasov

Aceasta este sedinta foto de graviduta la 9 luni Brasov, cu Ioana si Gabriel. Fotografiile din aceasta sedinta foto, inainte de nastere, au fost realizate acasa la cei doi parinti, in Sanpetru. Mami avea multe idei, iar tati era dornic sa pozele cu cele doua fete.

Cu rabdare si entuziasm, am realizat aceasta sedinta foto in decursul a 90 de minute. Ii dorim tinerei mamici sa aiba o nastere usoara, o fetita frumoasa si inalta ca tati.
Cei doi parintii au fost miri nostrii acum 2 ani, si iata ca intr-untimp atat de scrut realizam si sedinta foto cu mami care este gravida in 9 luni. Ce poate fi mai frumos, decat sa vezi o familie frumoasa cum creste.

Recomandam ca sedinta foto de graviduta sa fie facuta intre 8 si 9 luni de sarcina. Atunci este perioada cea mai propice, daca se trece ina luna a 9 viitoarea mamica, gravida, se va misca din ce in ce mai greu si nu se va mai simti confortabil pentru a fi fotografiata.

Sedinta foto graviduta la 9 luni Brasov

Fotograf gravide Brasov. Fotografii realizate doar cu cateva zile inainte de nastere cu gravida noastra. Fotograf profesionit gravida brasov. Fotografii cu mami si tati inainte de nastere. Sedinta foto gravida in zona Brasov, Rasnov, Cristian, Bran, Ghimbav, Codlea, Harman, Sanpetru.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.