Fotografii copil si parinti de Craciun

Fotografii copil si parinti de Craciun in decorul din anul 2022. Cei trei au veint tare bine dispusi la sedinta foto de Craciun. Zambetul nu le-a lipsit de pe buze asa ca totul a fost cat se poate de placut. Atmosfera a fost de sarbatoare, iar micutul Milan s-a bucurat alaturi de parintii sai de cateva cliple de liniste si voie buna in familie. Sedinta foto nu a durat mai mult de 30 de minute. Timp in care i-am fotografiat pe cei trei in diferite ipostaze.

Fotografii copil si parinti de Craciun

Am livrat fotografiile de la aceasta sedinta foto la numai cateva orele de la inchierea acesteia. Astfel incat parintii si bunicii s-au putut bucurat intr-un timp scurt de aceste amintiri ce vor tine o viata.

Sedinta foto cu tematica de iarna intr-un decor minunat de sarbatori la Brasov.

Fotografii de Craciun

Doriti o amintire calda si mereu vie cu cei dragi voua. Va recomandam o sedinta foto de Craciun, de iarna. Sedinta foto poate fi realizata in aer liber, daca ne permite vremea si este suficienta zapada. Sau putem realiza aceste fotografii in decorul de craciun, la caldura. Durata unei sedinte foto este de 30 de minute. Fotografiile le veti primi pe un link de descarcare in maxim 24 de ore.