Sedinte foto de Craciun Brasov

Sedinte foto de Craciun Brasov in decorul din 2022. In sedinta de mai jos, veti vedea o familie fericita, Aky (bebe), Crina (mami), Cristi (tati) si Antonia. Micutul nostru a fost tare vesel, activ, curios si mai ales simpatic. Ne-a placut de Aky inca de la prima sedinta foto cand ne-am cunoscut acum cateva saptamani la nunta „parintilor” sai. A fost o bucurie sa il fotografiez si sa ma joc cu el. In fiecare sedinta foto cu tematica de Craciun pe care o realizam, ne dorim sa surprindem emotii reale si pline de trairi magice, specifice Craciunului.

Sedinte foto de Craciun Brasov

Am livrat aceste fotografii la cateva ore de la realizarea lor. Durata unei sedinte foto de Craciun, este de 30 de minute. Dupa acest timp, in general, participantii isi pierd rabdarea.

Fotografii cu familia si cainilele lor in decorul de Craciun. Fotograf pentru perioada Craciunului.

Fotografii de Craciun

Doriti o amintire calda si mereu vie cu cei dragi voua. Va recomandam o sedinta foto de Craciun, de iarna. Sedinta foto poate fi realizata in aer liber, daca ne permite vremea si este suficienta zapada. Sau putem realiza aceste fotografii in decorul de craciun, la caldura. Durata unei sedinte foto este de 30 de minute. Fotografiile le veti primi pe un link de descarcare in maxim 24 de ore.