Tort nunta Brasov

Tort nunta Brasov este un articol pe care am ales sa il scriem dupa ce am primit mai multe intrebari legate de cel mai dulce moment al serii. Mai jos veti gasi idei, care sunt pasii si la final veti putea vedea mai multe fotografii cu torturile pe care le-am fotografiat la nuntile din Brasov.

tort nunta brasov

Sfaturile noastre pentru alegerea tortului de nunta din Brasov

Așa cum se întâmplă în multe aspecte ale procesului de planificare a nuntii, alegerea unui tort de nuntă este mai mult un proces decizional decât s-ar putea crede. Ați făcut încă vreo cercetare cu privire la prăjiturile de nuntă? Cu cât ești mai educat, cu atât mai bine (și sperăm, mai ușor) deciziile tale vor fi. Am evidențiat câteva sfaturi care să vă ajute să vă faceți drumul prin procesul de luare a deciziilor pentru tortul de nuntă.

tort nunta brasov (21)

Cum alegi tort nunta Brasov? Incepe cu alegerea cofetarului potrivit

Unii cofetari pot fi extrem de specializați într-un anumit stil sau abordare, în timp ce alții oferă o varietate mai largă de opțiuni. Cel mai bine este să obțineți toate informațiile de la potențiali cofetari înainte de a rezerva o programare. Unii pot face prăjituri cu fondant, în timp ce alții oferă opțiuni de înghețata cu fondant și unt. Există chiar și brutari care nu arată „rustic” sau „modern”.

Pentru a înțelege în ce panificator se potrivește cel mai bine viziunea dvs., căutați prin postările pe rețelele de socializare pentru a vă face o idee mai bună despre munca lor și tipurile de prăjituri în care se specializează, ce au făcut în trecut și ce li se pare excelează la. La fel, nu vă lăsați păcăliți de fotografii. Caută și mărturii și recenzii online pentru a obține poza completă înainte de a le contacta pentru a programa o întâlnire.

tort nunta brasov (5)

Obtine inspiratie pentru designul folosit la tort nunta Brasov

Nu vă gândiți prea mult la stilul sau tipul de tort de nuntă pe care îl doriți până când nu veți lua decizii cu privire la stilul vestimentar, decorul recepției, locul și florile. Aceste elemente vor servi drept temelie pe care construiți designul și viziunea pentru tortul dvs. de nuntă.

Alege un tort nunta Brasov care se potrivește stilului locației tale, anotimpului, florilor și chiar a meniului. Pentru a vă face o idee mai bună despre ceea ce se va potrivi pentru tortul nuntii din Brasov, creați o tablă de spirit cu imagini cu prăjituri care vă plac, paleta de culori a nunții și orice alte elemente pe care le puteți oferi brutarului dvs. pentru a vă ajuta cu procesul de brainstorming.

Tortul servește ca o altă piesă de puzzle în designul general al nunții tale, așa că asigură-te că se potrivește mai degrabă decât iese în evidență. Dacă doriți accente specifice de culoare, dați-le bucati din țesătură cofetarului, pentru a vă asigura că totul este consecvent.

Deși unele locații de nuntă vor include costul tortului pentru nunți în pachetul lor de nuntă, acesta este de obicei limitat la modele de unt și cremă de fondant. Dacă doriți un design mai elaborat, va trebui să plătiți pentru un upgrade.

tort nunta brasov (26)

Mărimea listei voastre de invitați va avea un impact asupra designului tortului de nuntă

Aveți grijă să luați în considerare cantitatea de tort de care veți avea nevoie atunci când parcurgeți procesul de proiectare a tortului, deoarece va avea un impact asupra aspectului tortului. Regula generală este că trei niveluri pot servi între 50 și 100 de invitați, în timp ce cinci straturi vor servi 200 de invitați sau mai mult. Și dacă doriți să păstrați stratul superior al tortului de nuntă, va trebui să adăugați niște martipan.

Dacă tortul de nuntă este inclus în costul locului dvs., acestea vor acoperi de obicei costurile care se potrivesc cu numărul de invitați confirmați. Dacă doriți un tort cu 3 nivele care servește 100, dar numărul dvs. de oaspeți este mai aproape de 60, va trebui să plătiți pentru costurile suplimentare din buzunar.

tort nunta brasov (14)

Profitați la maximum cand degustati prajiturile – alegeti doar odata tortul de nunta din Brasov

Cercetarea voastra pentru alegerea unui tort de nuntă nu este completă fără a gusta tort. Degustarea prăjiturii vă va oferi toate răspunsurile: arome de tort, înghețare și elemente de design vor avea un gust cât se poate de bun.

Prima ta decizie va fi dacă vrei să mergi cu unt sau cu înghetata fondanta. Buttercream este adesea mai gustos, dar dacă doriți să încorporați o mulțime de design în martipanul tortului de nuntă, ar putea fi mai eficient.

Oricare ar gândi în ceea ce privește designul, oaspeții se vor interesa mai mult de ceea ce este interior. Gustați cât mai multe probe pentru a obține o gamă completă de opțiuni de aromă. Ați putea dori, de asemenea, să alegeți o aromă bazată pe sezon, cu combinații mai grele, cum ar fi tortul din catifea roșie și umpluturi de brânză pentru nunți de iarnă și prăjituri ușoare de vanilie cu fructe sau conserve pentru o nuntile de vară.

Tort nunta Brasov – exemple si modele de torturi de la nunti

In continuare veti putea vedea mai multe exemple cu tort nunta Brasov, la care am participat ca fotografi si cameramani.

Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov
Tort nunta Brasov

Tort nunta Brasov. Torturi de nunta din Brasov. Prajituri de nunta. Torturi de nunta cu crema, martipan sau de inghetata pentru ziua nuntii din Brasov.

Articole pentru nunta ta

Mai jos puteti citi articole esentiale pentru ca nunta voastra sa fie una reusita. Sunt scrise de noi si reflecta experienta noastra directa de la sute de evenimente la care am fotografiat si am filmat.


Vezi mai jos ultimele articole de pe blog: