Trash the dress Castelul de lut

Trash the dress Castelul de lut cu Elena si Alexandru, langa Porumbacu de Sus, din judetul Sibiu. Este un loc magic, parca despins din povesti, care te atrage imediat. Fotografiile la Castelul de lut au fost realizate dupa ora 16, cand lumina de toamna se mai imblanzeste si devine calda. Mirii si-au dorit sa realizam fotografiile in aceasta locatie unica, de langa Porumbacu de Sus. Tot ce mai lipseau erau piticii, care au fost inlocuiti de grupurile de turisti printre care am fost nevoiti sa ne strecuram, pentru a realizat aceste fotografii de la trash the dress Castelul de lut. Dupa ce am gatat sedinta foto dupa nunta, am mers pana in Sibiu in centrul istoric, pentru cateva fotografii de seara.
Mirii lui Piticila si-au dorit o sedinta la ei acasa in Valea zanelor, la minunatul Castel de lut. Va invitam sa priviti cele mai frumoase fotografii de la aceasta sedinta foto si sa ii felicitati pe miri!
Daca sunteti in cautarea Trash the dress Castelul de lut – ati ajuns unde trebuie.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

  • Tip fotografii: trash the dress, fotografii dupa nunta
  • Locatie fotografii: Castelul de lut, Porumbacu de sus
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: seara

Trash the dress Castelul de lut

Trash the dress Castelul de lut de langa Porumbacu de Sus.. Foto nunta la Castelul de lut. FOtografii dupa nunta cu mirii la Castelul de lut.