Clip de nunta, la Zarnesti-Tohan, cu Ana-Maria si Rares. Imaginile din acest clip au fost surprinse de-a lungul a doi ani. Am inceput cu sedinta foto save the date, pe care am realizat-o toamna, inainte de panedemie. A urmat apoi mult asteptata zi a nuntii cu toate momentele frumoase si emotionante cand mirii si-au unit destinele in fata lui Dumenzeu si a oamenilor. Ultimele cadre din acest clip de nunta au fost filmate in zona Dambul Morii – Canionul 7 Scari.

INFO: Pentru cei ce doresc senzatii extreme si o aventura la inaltime, pornind de la Canionul 7 Scari, pana unde se deschide valea catre Dambul Morii, este traseu de tiroliana.

Clip de nunta Zarnesti-Tohan

A fost o placere sa lucrez cu Ana-Maria si Rares. De la inceput au fost deschisi, cu zambetul pe buze si cu o atitudine pozitiva. Le dorim pe aceasta cale, tot binele din lume, sa se iubeasca si peste 50 de ani, cum o fac acum. Casa de piatra dragilor!

Clip de nunta Zarnesti-Tohan. Video trash the dress Canionul 7 Scari. Clip de nunta cu mirii in Tohan, Zarnesti, Dambul Morii.


Program de vizitare și tarife Canionul 7 Scări și Tiroliana 7 Scări

Programul de acces la obiectivele turistice Canionul 7 Scări si Tiroliana 7 Scari-Valea Sipoaia este zilnic intre orele 10.00-18.00.

Tarifele de vizitare Canion 7 Scări:

10 lei /adult

5 lei / copil, elev, student *

5 lei /grup adulţi **

2 lei / grup copii ***

Informatii suplimentare:

*Se considera copil de la varsta de 0 ani -14 ani. După aceasta varsta face dovada calitatii de elev/student cu carnetul de elev/student sau legitimaţie de student.

**Grup organizat de minim 10 adulţi însoţiţi de ghid turistic atestat, care prezintă la achiziţionarea biletelor atestatul de ghid turistic.

***Conform Ordinului 3060 din 03.02.2014 – Condiţii de organizare a taberelor, excursiilor, expediţiilor si a altor activitati de timp liber in sistemul de invatamant preuniversitar.

Tarifele de utilizare Tiroliana 7 Scari-Valea Sipoaia:

100 lei Traseu complet – Intrare Canionul 7 Scări – începutul Traseului Familiar

70 lei Tronson I – Intrare Canionul 7 Scări – Foişor intermediar

70 lei Tronson II – Foişor Intermediar – începutul Traseului Familiar

20 lei – 30 de minute Tiroliana pentru copiiAccesul în Canionul 7 Scări se face până la ora 17.30.Copiii sub 7 ani vor purta echipament de siguranță în Canion.Ultima coborâre cu Tiroliana se face la ora 16.30.Greutatea minimă a unei persoane care foloseşte tiroliana este de 45 kg şi 1,40 metri înălţime, iar greutatea maximă este de 95 kg. Pentru tirolianele copiilor greutatea maximă este de 45 kg.Programul poate suferi modificări de ultimă oră în funcție de starea meteorologică.


Postari asemanatoare:

Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.

Ultimele videoclipuri de la nuntile din Brasov

Video Nunta Codlea

Video nunta Codlea

Video nunta Codlea cu mirii Andreea si Catalin. Incepem acest videoclip de nunta cu cadre video surprinse la sedinta foto-video dinaintea nuntii „save the date”. Este foarte importanta aceasta intalnire, pentru miri…

vezi video
Video Nunta Sfantu Gheorghe

Video nunta Sfantu Gheorghe

Video nunta Sfantu Gheorghe, la sala de evenimente Santana. Ne dorim din suflet ca de fiecare data cand vizualizeaza clipul nuntii, Gabriella si Ionel, sa isi aminteasca cu drag de momentele petrecute…

vezi video
Nunta Kronwell Copy

Nunta Kronwell Ceremonies

Nunta Kronwell Ceremonies cu doi miri minunati, Anca si Cristi. Dupa ce anul trecut au spus „DA” in fata ofiterului de stare civila din Brasov, pentru ca mai apoi sa isi uneasca…

vezi video