In continuare, puteti vedea clip nunta Sala Treselle Domeniul Dambul Morii cu Denisa si Iulian. Clipul incepe cu cadrele filmate la sedinta foto save the date, dinainte de nunta. Clipul nuntii de la Dambul Morii continua cu cele mai frumoase cadre din ziua nuntii din Brasov cu pregatirea mirilor si cununia religioasa.

Clip nunta Sala Treselle Domeniul Dambul Morii

Secventele de la sala de nunta sunt deschise cu dansul mirilor, pentru ca ultimele secunde de la Dambul Morii sa fie surprinse pe podetul luminat superb noaptea. Videocilpul nuntii care ca secvente de incheiere, momente filmate la sedinta foto de dupa nunta la trash the dress, pe care l-am realizat la Sacele.

Cele mai frumoase secvente de la nunta Sala Treselle Domeniul Dambul Morii. Videoclip de nunta cu Iulian si Denisa. Videograf de nunta Brasov.

Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.

Ultimele videoclipuri de la nuntile din Brasov

Video Nunta Codlea

Video nunta Codlea

Video nunta Codlea cu mirii Andreea si Catalin. Incepem acest videoclip de nunta cu cadre video surprinse la sedinta foto-video dinaintea nuntii „save the date”. Este foarte importanta aceasta intalnire, pentru miri…

vezi video
Video Nunta Sfantu Gheorghe

Video nunta Sfantu Gheorghe

Video nunta Sfantu Gheorghe, la sala de evenimente Santana. Ne dorim din suflet ca de fiecare data cand vizualizeaza clipul nuntii, Gabriella si Ionel, sa isi aminteasca cu drag de momentele petrecute…

vezi video